Вулиця Шолом-Алейхема у Дрогобичі повинна бути громадським простором, а не стоянкою /// ПЕТИЦІЯ

На порталі електронних петицій до Дрогобицької міської ради зареєстровано петицію “Вулиці Шолом Алейхема — громадський простір”.

В петиції йдеться про необхідність перетворити вже облаштовану стоянку на сучасний громадський простір, що буде стимулювати розвиток цієї вулиці та локального бізнесу.

“Стоянка на вулиці Шолом-Алейхема перешкоджає природному руху пішоходів з площі Шевченка до вул. І.Мазепи. Натомість пішохідна вулиця за рахунок більшого потоку людей, сприятиме розвитку бізнесу, безпеці мешканців навколишніх будинків та відвідувачів ринку. Безпосередньо стоянка вже організована в центрі міста і є незаповнена, а тому недоцільно вкладати великі кошти для ще однієї стоянка. Тому варто перетворити місця для паркування на вулиці Шолом Алейхема на громадський простір”, – йдеться в петиції.

Підтримати петицію можна за посиланням – https://petition.e-dem.ua/drohobych/Petition/View/79

Нагадаємо, що 22 квітня 2020, розпочалися роботи з реконструкції вулиці Шолом-Алейхема. До запровадження карантину тут працював ринок, де продавали овочі та фрукти. Також були встановлені так звані “шанси”, з яких теж здійснювалась торгівля.

Станом на сьогодні на вулиці облаштовано стоянку, а один із ресторанів встановив літній майданчик.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top