Відділ освіти Дрогобича хоче купити Hyundai Staria за 1600000 грн

Відділ освіти Дрогобицької міської ради має намір за кошти платників податків придбати мікроавтобус Hyundai Staria за 1,6 млн. гривень. Про це йдеться у тендері, який опублікували на порталі ProZorro.

Проведення торгів заплановано на 14 лютого.

“Наслідуючи спрощену форму космічного корабля, зовнішній вигляд STARIA натхненний світловою лінією, що освітлює горизонт Землі при сході сонця, коли дивишся на нього з космосу”, – такий опис ви можете знайти на сайті, де цей автомобіль можна придбати.

Відповідно до тендерної документації чиновники освіти хочуть придбати цей автомобіль у найвищій комплектації.

Зокрема, на автомобілі встановлені розумні функції: асистент запобігання зіткненню спереду (FCA) і асистент запобігання зіткненню в «сліпих» зонах (BCA). Встановлена ширококутна камера показує пасажирів ззаду на екрані водія, а унікальні мікрофони та динаміки легко дозволяють підтримувати розмову, усі сидіння оснащені регульованими підголівниками та 3-точковими ременями безпеки, встановлена преміальна звукова система BOSE тощо.

Більше про цю модель можна дізнатися за посиланням.

Наразі невідомо для яких цілей купується цей автомобіль і навіщо він відділу освіти та чи можна було купити щось дещо дешевше, а відтак – зекономити кошти платників податків.

Про це у нашій наступній публікації.

Нагадаємо, що у дрогобицьких чиновників це не перший Hyundai бізнес-класу. 17 березня 2018 року Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради підписав договір з ТОВ «Хюндай Центр Полтава» на закупівлю мікроавтобуса  Hyundai H-1 Business за 850 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Share this post

3 Replies to “Відділ освіти Дрогобича хоче купити Hyundai Staria за 1600000 грн”

  1. Аноним сказав:

    Ну да, зачем нам тратить деньги на образование, если лучше потратить на СЕБЯ. Отлично просто. Пусти свинью к корыту и уже не оторвёшь

  2. Анонім сказав:

    Відділ освіти нехай дає кошти на школи .Ато батьки купляють крейди і лампочки доброчинні внески вимагають .

  3. Квартири сказав:

    Придбання мікроавтобуса Hyundai Staria за 1,6 млн. гривень для відділу освіти Дрогобича викликає обговорення та питання щодо ефективного використання грошей платників податків, зазначений автомобіль має розумні функції та високу комплектацію, що піднімає питання про розумність такого витратного рішення для відділу освіти, але важливо з’ясувати, чи обґрунтовано використання саме цього конкретного автомобіля для потреб освітнього відділу та чи не могли б бути розглянуті альтернативні, менш витратні варіанти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top