Ринок з Шолом-Алейхема переносять / ДРОГОБИЧ (ВІДЕО)

Фото – ВАРТО

У середу, 22 квітня, розпочалися роботи з реконструкції вулиці Шолом-Алейхема. До запровадження карантину тут працював ринок, де продавали овочі та фрукти. Також були встановлені так звані “шанси”, з яких теж здійснювалась торгівля.

Фото – ВАРТО

Розпочаті ремонтні роботи викликали спротив у підприємців, які тут працювали. Люди вийшли до своїх колишніх робочих місць.
Були й представники влади, які неохоче коментували те, що тут відбувається.

Нагадаємо, що на сайті міської ради ще у 2018 році була зареєстрована петиція про облаштування на вулиці Шолом-Алейхема сучасного паркінгу. 

Петиція отримала необхідну кількість голосів і була розглянута на черговому засіданні виконкому. Ще у 2019 році на засіданні виконавчого комітету ДМР було прийнято рішення про облаштування автостоянки на вулиці Шолом — Алейхема. На території, відведеній під паркову, встановлять обмежувачі руху та паркомат для сплати за паркування автомобіля. 

Згідно зі схемою влаштування тимчасової автостоянки, стоянка облаштують вздовж вулиці Шолом-Алейхема від перехрестя «вул. І.Мазепи – вул. Шолом-Алейхема» до перехрестя «вул. Шолом-Алейхема – вул. Малий Ринок».

Підприємцям обіцяють нові місця на вулиці Володимира Великого, поруч з Парком Новонароджених. Однак, такий розвиток подій не подобається усім підприємцям, які стурбовані від перспективи втрати робочі місця.

В адміністрації КП “Дрогобицький Ринок” запевняють, що місця для торгівлі будуть і люди одразу після карантину зможуть продовжити свою діяльність вже на новому місці.

***
Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top