Кандидати від Української Галицької Партії по округу №5 до Дрогобицької ОТГ. Підтримайте наших людей!

#Політична_інформація

25 жовтня ми будемо обирати депутатів до Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Важливо, щоб протягом п’яти років безпосередньо впливати на процеси у Дрогобичі, Стебнику та селах ОТГ могли люди із цінностями, які сповідує християнська демократія, а не “різнокольорові” пристосуванці для яких найбільша цінність — це збагачення.

Вибори 2020 об’єднали у єдиному списку Української Галицької Партії представників дієвих та спроможних середовищ Дрогобиччини.

Ми №11 у бюлетені до Дрогобицької ОТГ та №8 до Дрогобицької районної ради.Кандидатом від Української Галицької Партії на посаду міського голови Дрогобича є Олег Дьорка, у виборчому бюлетені №3.

У бюлетені до Львівської обласної ради – №4!

Кандидат до Львівської обласної ради від Української Галицької Партії – Святослав Херович.


Люди — це найцінніше, що ми здобули як політсила за п’ять років роботи осередку. Українська Галицька Партія у Дрогобичі з 2015 року об’єднує активних представників дієвих громадських організацій, творців місцевого дрібного та середнього бізнесу. Сьогодні з нами команда ціннісних та незаплямованих людей, їхні добрі справи і потрібні ініціативи. Ми ще не були у владі, але вже реалізували чимало проєктів, втілили в життя багато корисних речей. Ми прагнемо зробити ще більше, але вже в іншому статусі, маючи відповідні інструменти впливу.

Просимо підтримати наших кандидатів до Дрогобицької ОТГ!
Наші люди по округу №5:

Олег Петренко, адвокат, громадський активіст, юрист, співзасновник адвокатського об’єднання “Право. Порядок”, яке надає у регіоні якісні юридичні послуги. Працював в органах місцевого самоврядування близько восьми років.

Олег Петренко №1 по виборчому окрузі №5

Вміє приймати складні рішення і робити виважені кроки.

«Основне з завдань – це контроль діяльності міської ради зсередини, недопущення негативних, корупційних рішень, залучення громади до обговорення важливих питань перед тим, як проголосувати його на сесії. Тобто — дійсно бути представниками громади, а не “рішалами. Правовий захист кожного мешканця Дрогобицької ОТГ – мій пріоритет. Ми роками спостерігаємо за дерибаном міської казни, неефективним розподілом комунальних ресурсів, за порушеннями та змінами цільового призначення землі, з грубими та зухвалими забудовами та без участі громади, а тепер все це під соусом розвитку і патріотизму».

Олег Петренко йде до ради, щодо навести лад у бюджетній сфері, зробити максимально прозорим процес розподілу коштів, проведення тендерів, організувати роботу щодо пошуку ресурсів для наповнення бюджету ОТГ, максимально оптимізувати виконавчу структуру ради.

Назарій Нагребецький, підприємець, юрист, родом з Дережич.

Назар Нагребецький №2 по виборчому окрузі №5

Я, як молодий підприємець, розумію як важко зробити перші самостійні кроки в бізнесі. У мене є кілька напрацьованих ініціатив, які допоможуть бізнесменам-початківцям досягнути успіху, зокрема: створення бізнес-простору, запровадження податкових пільг, кредитування за низькими ставками та інші. Багато проблем підприємців можна вирішити на місцевому рівні.

Пріоритети:

  • Ефективне управління комунальним майном та земельними ресурсами, збільшення ефективності такого майна.
  • Боротьба з корупцією
  • Створення конкурентного середовища для покращення якості надання послуг ЖКГ та здешевлення тарифів та підвищення їх якості.
  • Бюджетне управління, зокрема щоб села не були позбавлені права власної думки і можливості користуватись своїми грошима, ефективне використання коштів, а не проїдання.
  • Створення умов для підтримки та розвитку локального бізнесу (мікро та малого), навчання, допомога, захист місцевою владою;
  • Залучення інвесторів та створення привабливих умов для інвестицій.

Іванна Мацигін, громадська активістка, волонтерка, мешканка Лішні, одружена, виховує трьох доньок. Переконана, що Лішня в межах Дрогобицької ОТГ має зберегти свою ідентичність, а особливо — землю, якою зараз будуть розпоряджатися в раді ОТГ

Іванна Мацигін №3 по виборчому окрузі №5

“Від того чи будуть в новій раді ОТГ представники села, залежить чи будуть відстояні інтереси сільських громад.“Села, які увійшли в Дрогобицьку ОТГ, повинні мати своїх представників, людей, які чітко знають місцеву проблематику, розуміють чим живе село, чого хоче і що потрібно зробити аби села не занепадали, а розвивалися”, – каже Іванна.

Своїм пріоритетом бачить побудови якісної комунікації між селами та містом в межах ОТГ, відстоювання інтересів сільських громад, а поміж того розвиток сільських територій, формування громадських просторів, завершення інфраструктурних проєктів.

“Незабаром моє рідне село стане частиною Дрогобицького ОТГ. Є дуже багато невирішених питань і проблем. Є проблеми зі сміттям, відсутні дитячі майданчики, тротуарні доріжки. В селі часто бувають ДТП з летальними наслідками, тому потрібно встановити світлофор та подбати про безпеку руху. Ми вже над цим працюємо, щоб покращити ситуацію, будемо працювати й надалі”, – Іванна Мацигін.

Олег Коваль, менеджер, керівник гаражного кооперативу “Газовик”. Cвоїм пріоритетом Олег Коваль бачить відстоювання інтересів та прав автомобілістів в тому числі членів гаражних кооперативів та розвитку інфраструктури мікрорайонів Дрогобича та сіл ОТГ

Олег Коваль №4 по виборчому окрузі №4

Хоче аби ОТГ розвивалося на принципах чесності, справжньої прозорості та співучасті у творенні якісних змін усіх мешканців ОТГ.

“Я — мешканець Дрогобича. Мені не байдуже те, що відбувається у місті. Не хочу стояти осторонь процесів, які відбуваються у моєму рідному Дрогобичі. Поміж того розумію, що тепер ми будемо жити в новій реальності, де буде наш спільний дім — Дрогобицька ОТГ.Тому ми йдемо у владу, щоб подбати за інтереси усіх мешканців ОТГ, не роблячи різниці між тим, хто де мешкає: в Дрогобичі, в Лішні, в Нагуєвичах, Медвежі, Лужку, Ступниці чи Стебнику”.

Виступає за прозоре врегулювання усіх земельних питань, які стосуються гаражних кооперативів Дрогобича.

Галина Космін, адміністративний директор в БФ «Карітас» СДЄ УГКЦ, заступник директора з адміністративних питань, координує проєкт з протидії торгівлі людьми у Львівському регіоні.

Галина Космін №5 по виборчому окрузі №5

Пріоритети: ремонт міжбудинкових доріг та тротуарів, облаштування сміттєвих майданчиків, належне вуличне освітлення, створення нових та відновлення старих дитячих майданчиків та соціальна робота.

Планує займатися соціальною роботою, а також доступністю якісної медицини для малозабезпечених та потребуюючих людей.

“Як соціальний працівник з 8-им досвідом, зосереджусь на проблемах людей з особливими потребами, малозабезпечених, багатодітних сімей, сиріт, людей на межі бідності, учасників АТО та інших; сприянні побудови хоспісу в Дрогобицькому районі; наданні якісних соціальних послуг для незахищених верств населення”, – каже пані Галина.

Протягом 4-ох років працюємо в проєкті з протидії торгівлі людьми. За час тривалості проєкту до нас звернулось понад 60 осіб, потерпілих від торгівлі людьми, яким була надана реінтеграційна, психологічна, юридична та матеріальна допомога. Кожного дня займаюсь проблемами соціально незахищених верств населення.

Тарас Баціц, економіст, працівник “Нова Пошта”

Тарас Баціц №6 по виборчому окрузі №5

Дрогобич — це старовинне, славетне та з багатовіковою історією місто. Зміни, які вже почались втілюватись у життя, додають йому нових барв.Проте наш край має ще низку невирішених питань. А саме: проблеми з робочими місцями, інфраструктурою, корумпованість місцевих органів влади, санітарний стан вулиць, безпритульні тварини та стихійна торгівля.

“Кожного року з України виїжджають десятки тисяч людей в пошуку кращої долі. Тарас визнає право всіх людей самостійно обирати місце проживання і ні в якому разі не критикує тих, хто вирішив виїхати.«Моєю ціллю є домогтися успіхів тут, на рідній землі. І своїми досягненнями покращувати свою країну», – каже Тарас.

Пріоритети:

“Моя мрія: зробити з Дрогобича місто-парк, місто-сад. Розвивати нові, величезні території парків, які фактично запущені, закинуті, але з яких можна зробити відпочинкові зони, в яких ми та наші діти могли б безпечно та весело проводити час”.

Ірина Антоник, громадська активістка, соціолог, багатодітна мама

Ірина Антоник №7 по виборчому окрузі №5

Йде до ради Дрогобицької ОТГ, щоб втілювати зміни в освіті, адже це майбутнє наших дітей та нашої громади. Освіта наших дітей – фундамент, а фундамент має бути міцним.За словами Ірини, у сфері освіти є низка проблем – недостатня кількість садочків, низький рівень охоплення дошкільною освітою в регіоні, переповнені класи у школах, відсутність інновацій в процесі навчання.

“Школа потребує реформування. Маємо не тільки теоретично, а й практично змінити застарілу, ще радянську систему у навчальних закладах”.

Територіальний округ №5 містить у собі наступні вулиці Дрогобича:

ВД 460223 с.Бистриця
ВД 460224 с.Биків, Глинне
ВД 460226 с.Брониця
ВД 460240 с.Дережичі
ВД 460242 с.Долішній Лужок
ВД 460247 с.Нагуєвичі
ВД 460248 с.Котоване
ВД 460250 с.Лішня
ВД 460252 с.Медвежа
ВД 460256 с.Монастир-Лішнянський
ВД 460258 с.Новошичі
ВД 460260 с.Ортиничі
ВД 460270 с.Селець
ВД 460278 с.Ступниця
ВД 460282 с.Унятичі
ВД 461724 м.Дрогобич: вул.Самбірська: 62–64, 78, 80, 82–90, 98–100, 102, 104 к.1
ВД 461725 м.Дрогобич: вул.Самбірська: 92–94, 104, 108, 108 к.1–108 к.7; вул.Северина Наливайка: 14, 16, 18
ВД 461727 м.Дрогобич: вул.Буковинська, вул.Василя Барського, вул.Видова, вул.Володими-ра Івасюка, вул.Горішня Брама, вул.Довженка, вул.Завіжна, вул.Залісся, вул.Зварицька: 1–104, 106, 108, 110, 112, 114, 116, 118–118 к.3, 120, 122–158 к.3; вул.Здоров’я, вул.Коцюбинського: 1–49, 51–51 к.3, 53, 55, 57–59, 61, 63; вул.Миколи Гоголя, вул.Нагірна, вул.Озерна, вул.Осипа Турянського, вул.Остапа Вишні, вул.Степана Коваліва, вул.Тиха, пров.Бортницький, пров.Гірський, пров.Повстанський, пров.П’ятницький, пров.Шахтарів
ВД 461729 м.Дрогобич: вул.Бориславська: 24, 26, 32, 34–36, 38, 40–42, 44, 46, 48–101; вул. Братів Кіцилів, вул.Будівельна, вул.Дністровська, вул.Євгена Гребінки, вул.Івана Вагилевича, вул.Кирило-Мефодіївська, вул.Леся Мартовича, вул.Миколи Леонтовича, вул.Михайла Зубрицького, вул.Нафтовиків, вул.Олени Теліги, вул.Петра Дорошенка, вул.Ріпницька, вул.Станіслава Людкевича, вул.Степана Руданського, вул.Фабрична, вул.Федьковича, вул.Шота Руставелі, вул.Якова Головацького, пров. Заводський



Кандидати від Української Галицької Партії по округу №1

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №2

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №3

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №4



ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top