Кандидати від Української Галицької Партії по округу №2 до Дрогобицької ОТГ. Підтримайте наших людей!

#Політична_інформація

25 жовтня ми будемо обирати депутатів до Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Важливо, щоб протягом п’яти років безпосередньо впливати на процеси у Дрогобичі, Стебнику та селах ОТГ могли люди із цінностями, які сповідує християнська демократія, а не “різнокольорові” пристосуванці для яких найбільша цінність — це збагачення.

Вибори 2020 об’єднали у єдиному списку Української Галицької Партії представників дієвих та спроможних середовищ Дрогобиччини.

Ми №11 у бюлетені до Дрогобицької ОТГ та №8 до Дрогобицької районної ради.Кандидатом від Української Галицької Партії на посаду міського голови Дрогобича є Олег Дьорка, у виборчому бюлетені №3.

У бюлетені до Львівської обласної ради – №4!

Кандидат до Львівської обласної ради від Української Галицької Партії – Святослав Херович.


Люди — це найцінніше, що ми здобули як політсила за п’ять років роботи осередку. Українська Галицька Партія у Дрогобичі з 2015 року об’єднує активних представників дієвих громадських організацій, творців місцевого дрібного та середнього бізнесу. Сьогодні з нами команда ціннісних та незаплямованих людей, їхні добрі справи і потрібні ініціативи. Ми ще не були у владі, але вже реалізували чимало проєктів, втілили в життя багато корисних речей. Ми прагнемо зробити ще більше, але вже в іншому статусі, маючи відповідні інструменти впливу.

Просимо підтримати наших кандидатів до Дрогобицької ОТГ!
Наші люди по округу №2:

Наталя Голинська, членкиня ради правління у БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ». Займається написанням грантів, пошуком партнерських організацій, налагодженням контактів. Координує регіональні та міжнародні проєкти. Більшість з них розробляла, залучала ресурси та реалізовувала. Це проєкти освітні, культурні та інвестиційн.

Наталя Голинська №1 у списку по округу №2

Допомагає найуразливішим категоріям людей — переселенцям, воїнам АТО, безхатченкам, сім’ям у складних життєвих ситуаціях, дітям і молоді з інвалідністю, жертвам насильства і торгівлі людьми. Має великий досвід педагогічної роботи з дітьми та молоддю в галузі дотримання прав людини, у соціальній роботі з незахищеними верствами населення.Наталя переконана, що у майбутній.

Дрогобицькій ОТГ треба розв’язувати болючі проблеми, які стосуються чесного та прозорого розподілу коштів місцевого бюджету, соціальної справедливості, транспортного сполучення з віддаленими територіями, залучати інвестиції та додаткові ресурси, особливо для сіл, розвивати інфраструктуру Дрогобиччини.

Микола Вацюцяк, відеоблогер, активна людина з інвалідністю І-ої групи, дрогобичанин. Микола Вацюцяк йде у раду Дрогобицької ОТГ щоб відстоювати інетреси людей з інвалідністю та маломобільних груп населення!

Микола Вацюцяк №2 у списку по округу №2

“Нас, людей з інвалідністю, суспільство довго не помічало, а ми маємо такі ж потреби і права, як і кожен громадянин. Ми є! Я йду у владу, щоб відстоювати права інвалідів користуватися громадським транспортом, заходити у адміністративну будівлю, навчатися, знаходити роботу та, зрештою, жити звичайним життям.Наша країна, наші міста, села — є недоступними для людей з інвалідністю! Це — факт. Зміни є, але вони дуже повільні. Дуже часто влада лише імітує зміни!Коли хтось береться робити пандус, то ніхто не запитає у людини з інвалідністю про те, яким цей пандус повинен бути. І так у кожній справі. А вартує лише спитати, поцікавитися. Цей підхід і гроші зекономить, і людям допоможе.

Василь Шумишовський, сервісний адміністратор, дрогобичанин, багаторічний член Української Галицької Партії.

Василь Шумишовський №3 по округу №2

Пріоритети: “Серед моїх однолітків багато людей покинули наше місто і нашу країну. Місцева влада терміново мусить реалізовувати проєкти, пов’язані із створенням достойних умов життя і роботи для людей працездатного віку.Інакше тут нікого не залишиться!”.

Ігор Дьорка, журналіст, радіоведучий, блогер, відеограф. На його рахунку значна кількість відео-контенту про Дрогобиччину. Майстерне око відео-художника щонайменше десять років фіксує події регіону, творячи безцінний скарб для істориків та дослідників з прийдешніх часів – хронологію усіх важливих подій у відеоматеріалах.

Ігор Дьорка №4 по округу №2

Поміж того – Ігор Дьорка, або як звучить його журналістське псеводо – Ігор Іванович – один із найдосвідченіших радіожурналістів місцевої радіостанції “Твоє Радіо”. Є ведучим ефірів та впізнаваним голосом Дрогобиччини, а ще – популярним гідом, який розповідає про Дрогобич гостям та мешканцям нашого міста.

Пріоритети: “Ми, звичайні громадяни, досі не знаємо, що відбувається у стінах міської ради, але бачимо, як вони багатіють і тримаються за свої крісла. Я йду у владу, щоб бути Вашими очима у раді! Щоб громада розбагатіла – треба просто не дати їм красти!”.

Мар’яна Веселовська, юристка, належить до Національної скаутської організації “Пласт”. Працює в Дрогобицькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану, провідним спеціалістом. Маряна Веселовська вирішила балотуватися до ради Дрогобицької ОТГ після обвалу будинку на вул. Грушевського, 101 де мешкала.

Мар’яна Веселовська №5 по виборчому округу №2

“Я побачила байдуже відношення чиновників усіх рівнів до проблеми забезпечення житлом постраждалих осіб. Через те, що серед мешканців даного будинку не було активних людей, у складі ініціативної групи відстоювала інтереси мешканців для отримання компенсації за втрачене житло. Ця ситуація дала мені зрозуміти, що на прикладі такої малої групи людей влада не спішить розв’язувати наші проблеми. Дуже хочеться викорінити кумівство. Дрогобич — дуже перспективне місто, і мені прикро, що ті кошти, які можуть іти на розвиток громади, осідають у кишенях чиновників.Пріоритет: реформи житлово-комунальної сфери та обслуговування прибудинкових територій, розвиток туризму.

Олег Слесь, працівник газової промисловості, бурильник, дрогобичанин, активний громадянин свого міста.

Олег Слесь №6 по виборчому округу №2

“Як для батька 2-ох дітей, для мене важливим є будівництво комфортних і безпечних дитячих майданчиків, місць для занять спортом молоді, якісних громадських просторів”, – каже Олег.

“Поштовом йти у владу стала моя донечка Софія, – коментує Олег Слесь, – одного разу, гуляючи містом, вона запитала мене:- Тату, а чому у нас так мало гойдалок? Чому нема майданчиків?… Я не знав, що відповісти, адже дитячого простору, куди б сходив з задоволенням з донькою, справді немає. Але зате у мене з’явилася конкретна ЦІЛЬ – створити їх! Працювати над розробкою і втіленням в життя якісної інфраструктури для дітей та молоді! Заради своєї доні, заради усіх дітей, які змалечку повинні відчувати любов до свого міста. І що місто любить їх!”.

Це наше майбутнє!”

Територіальний округ №2 містить у собі наступні населені пункти та вулиці Дрогобича:

ВД 460253 с.Михайлевичі
ВД 460264 с.Почаєвичі
ВД 460265 с.Раневичі
ВД 461709 м.Дрогобич: вул.А.Люльки, вул.Бориса Грінченка, вул.В.Симоненка, вул.Гайдамацька, вул.І.Пулюя, вул.Михайла Павлика, вул.М.Тураша, вул.Пластунів, вул.Пушкіна, вул.Стрийська: 258–264 к.1, 266–276, 439–461
ВД 461710 м.Дрогобич: вул.Вокзальна, вул.Глінки, вул.З.Копистенського, вул.Лермонтова, вул.М.Залізняка, вул.Млинарська, вул.Плебанія, вул.Раневицька, вул.Рєпіна, вул.Рихтицька, вул.Стрийська: 134–158, 160, 162, 164, 166–168, 170–170 к.2, 172, 174, 176, 178–240, 265, 285–339; вул.Тисьменицька, пл.Злуки, пров.Вокзальний, пров.Залізничний, пров.Івана Гонти, пров.Курінний, пров.Студентський, пров.Четарів, пров.Чумацький
ВД 461711 м.Дрогобич: вул.Михайла Грушевського: 72–76, 102–108, 118, 140–186; вул. Стрийська: 361–429
ВД 461712 м.Дрогобич: вул.Володимира Великого: 66–98 к.1; вул.Михайла Грушевського: 89 к.3–101 к.1, 109–117, 119; вул.Чапельського
ВД 461713 м.Дрогобич: вул.Володимира Великого: 11; вул.Є.Коновальця: 3–7 к.1, 9, 13
ВД 461714 м.Дрогобич: вул.Є.Коновальця: 7 к.2–7 к.10, 9 к.1–9 к.2, 14–17 к.4
ВД 461715 м.Дрогобич: вул.Володимира Великого: 3–9, 13–19, 23; вул.Олеся Гончара



Кандидати від Української Галицької Партії по округу №1

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №3

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №4

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №5



ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top