Кандидати від Української Галицької Партії по округу №1 до Дрогобицької ОТГ. Підтримайте наших людей!


#Політична_інформація

25 жовтня ми будемо обирати депутатів до Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Важливо, щоб протягом п’яти років безпосередньо впливати на процеси у Дрогобичі, Стебнику та селах ОТГ могли люди із цінностями, які сповідує християнська демократія, а не “різнокольорові” пристосуванці для яких найбільша цінність — це збагачення.

Вибори 2020 об’єднали у єдиному списку Української Галицької Партії представників дієвих та спроможних середовищ Дрогобиччини.

Ми №11 у бюлетені до Дрогобицької ОТГ та №8 до Дрогобицької районної ради.Кандидатом від Української Галицької Партії на посаду міського голови Дрогобича є Олег Дьорка, у виборчому бюлетені №3.

До Львівської обласної ради – №4 у бюлетені!

Кандидат до Львівської обласної ради від Української Галицької Партії – Святослав Херович.


Люди — це найцінніше, що ми здобули як політсила за п’ять років роботи осередку. Українська Галицька Партія у Дрогобичі з 2015 року об’єднує активних представників дієвих громадських організацій, творців місцевого дрібного та середнього бізнесу. Сьогодні з нами команда ціннісних та незаплямованих людей, їхні добрі справи і потрібні ініціативи. Ми ще не були у владі, але вже реалізували чимало проєктів, втілили в життя багато корисних речей. Ми прагнемо зробити ще більше, але вже в іншому статусі, маючи відповідні інструменти впливу.

Просимо підтримати наших кандидатів до Дрогобицької ОТГ!
Наші люди по округу №1:

Микола Новіков, ветеран війни, підприємець, кандидат до ради Дрогобицької ОТГ по округу №1, мешкає у Стебнику.

Микола Новіков №1 у списку по округу №1

До початку війни Микола Новіков жив у Луганську, мав невеличкий бізнес, ремонтував комп’ютери. Весна 2014 року змінила життя хлопця. Коли в його місті почались бойові дії, Микола був змушений виїхати з Луганська. Але вже невдовзі відчув обов’язок йти на фронт. Просився у Нацгвардію, але його не взяли. Через Луганську прописку. Складно було повірити військовим комісарам, що перед ними не сепаратист.

«Я міг допомогти нашій армії, я знав чимало про наших зрадників, я дуже добре знав Луганську область, місто! Я був готовий ризикувати своїм життям! А мені одразу не повірили!».

У Збройні сили Микола Новіков потрапив уже з Києва, у столиці прописку не перевірили і в армію взяли. Під час четвертої хвилі мобілізації його відправили у Першу танкову бригаду. На Дрогобиччину Микола Новіков приїхав у 2016 році. Ноутбук, порохотяг і автівка, це все з чим починав нове життя тут. Одружився на дівчині зі Стебника. Власну справу розпочав в 2017. Стартувати фінансово допомогла Міжнародна організація з міграції. Микола виграв два гранти на загальну суму 5 тис євро. Спочатку відкрили у Стебнику піцерію, тепер заклади є в Дрогобичі та Стрию.Має чималий досвід у веденні підприємницької діяльності, але лише пройшовши жорна війни, зрозумів, яке значення для держави має соціально-відповідальний бізнес.

«Якщо не сплачувати податки, ми приречені їздити розбитими дорогами, ходити по ямах, отримувати неякісні комунальні послуги». Дрогобицькій ОТГ треба працювати над розвитком інфраструктури, створенням відпочинкових зон для спортивних розваг, відкриттям дитячих містечок та майданчиків, переконує Микола Новіков.

Пріоритети:

“Я працюватиму, щоб якнайбільше людей мали робочі місця і гідну зарплату тут, на рідній землі. Моя мета – розвинути економіку об’єднаної громади так, щоб позитивні зміни відчули на собі усі мешканці. Зробити кожен регіон ОТГ максимально комфортним та автономним від центру, щоб жителі могли отримувати всі ключові послуги там, де вони живуть”.

Оксана Радищак, громадська активістка, підприємиця, власниця єдиного у Стебнику дитячого книжкового магазину. Оксана Радищак постійно проживає у Стебнику і є патріоткою свого міста, яке для неї є великою цінністю.

Пані Оксана №2 у списку по округу №1

Є активною та свідомою громадянкою, яка завжди бере участь у всіх важливих процесах, які відбуваються у місті.Свою участь у виборах мотивує бажанням не стояти осторонь та працювати над поверненням довіри до владних інституцій місцевого самоврядування. Переконана, що Стебник має мати гідне представництво в раді майбутнього ОТГ.

“Стебник має бути самодостатнім, щоб кожен мешканець міг тут комфортно мешкати, працювати і відпочивати. У Стебнику молоді та дітям немає куди подітися. Безпечні та сучасні парки, сквери та громадські простори — це те, що я буду створювати заради молодого покоління”.

Михайло Масник, лікар-хірург, дантист, кандидат від УГП по округу. Все життя, крім періоду навчання у Буковинському медичному університеті, проживає на Дрогобиччині: народився у Дрогобичі, виріс у Болехівцях, а зараз мешкає в Раневичах.

Михайло Масник №3 по округу №1

Михайлові всього 28 років, а за плечима досвід роботи у різних медичних закладах Західної України.Сьогодні, як лікар-хірург, дантист, Михайло Масник працює в Дрогобицькій стоматполіклініці. Фаховий медик розуміє як працює ця галузь і чітко знає, де саме необхідні якісні зміни.

Пріоритети: “Я знаю багатьох людей, я знаю їхні біди. Медицина, соціальне забезпечення, а також освіта у наших селах у критичному стані. Треба рятувати наші села. Мешканці Дрогобицької ОТГ мають мати доступну медицину, навіть у найвіддаленіших її куточках”.

Роман Щудло, юрист, голова ГО “Туристично-інформаційний центр Дрогобича”, кандидат у депутати до ради Дрогобицької ОТГ. Співавтор проєкту завдяки якому на усіх важливих для туристів вулицях Дрогобича встановлено інформаційні туристичні вказівники.

Роман Щудло №6 по округу №1

На початку 2019 року організації підготували проєкт під назвою «Популяризація історико — культурної спадщини Дрогобича» та отримали грант від Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” для туристичного знакування Дрогобича та отримала грант для реалізації цього проекту. Проект продовжено і у 2020 році.

Після цієї влади треба перевірити, що ще залишилося у Стебнику. Я проведу повну інвентаризацію земель та ресурсів! Чому стоять розваленими підприємства, які колись годували Стебник?! Ми знайдемо відповідь і повернемо їх громаді”. 

Назар Іванус, приватний підприємець. “Зміни роблять люди і зміни треба починати з себе, — каже Назар Іванус, — зміниш себе — зміниться все довкола. Не обіцяти, а працювати на користь громади. Обов’язково — звітність”.

Назар Іванус №4 по округу №1

“Результати повинна бачити громада і лише за результатами роботи оцінювати його діяльність. Все решта — “вітер”. Йду в політику, тому що надоїло просто дивитись на ту, як всі кажуть, ”брудну”, … Не маю права стояти осторонь, треба діяти. Знаю, що буде нелегко, але якщо з тобою команда однодумців, то все можливо. Ми — несистемні люди, ми нові обличчя, які не дадуть тій владі спокою. Будемо боротися за якість в політиці, а не пусті балачки. Дрогобиччина повинна стати форпостом змін. Інфраструктура, безпека, гармонійний розвиток громади та залучення інвестицій — це невичерпний перелік пріоритетних напрямків мого виборчого плану. Дай Боже втілити!”

Територіальний округ №1 містить у собі наступні населені пункти та вулиці Стебника:

ВД 460225 с.Болехівці
ВД 460285 с.Нове Село
ВД 460286 с.Бійничі
ВД 460287 с.Верхні Гаї
ВД 460294 с.Нижні Гаї
ВД 461733 м.Стебник: вул.В.Короленка, вул.Володимира Вернадського, вул.Володимира Іваника, вул.Гіркиня, вул.Данила Галицького, вул.Дрогобицька: 133, 135, 137, 139, 141, 145, 147, 149, 151, 153, 155, 159, 161, 163, 165, 167, 169, 173, 175, 179–278; вул.Жупна, вул.Івана Богуна, вул. Івана Миколайчука, вул.Козацька, вул.Космонавтів, вул.Максима Рильського, вул.М.Кропивницького, вул.О.Довбуша, вул.Симона Петлюри, вул.Солецька, вул.Сонячна, вул.Уляни Кравченко, пров. Вербовий
ВД 461734 м.Стебниквул.Василя Андрійовського, вул.Володимира Івасюка, вул.Героїв Крут, вул.Героїв УПА, вул.Дрогобицька: 61–63, 65, 67, 69, 71, 73–79, 81, 83, 85–87, 89, 91–130, 134, 136, 138, 140, 142–144, 146, 148, 150, 152, 154, 156 к.А–158, 160, 162, 164, 166, 168, 170–172, 174, 176–178; вул.Зелена Діброва, вул.Михайла Климка, вул.Молодіжна, вул.Соломії Крушельницької
ВД 461735 м.Стебниквул.Михайла Грушевського: 1; вул.Полковника Андрія Мельника
ВД 461736 м.Стебник: вул.Леся Курбаса, вул.Михайла Грушевського: 4–8 к.А; вул.Петра Калнишевського, вул.Степана Бандери
ВД 461737 м.Стебник: вул.Володимира Великого, вул.Михайла Грушевського: 11, 13, 15
ВД 461738 м.Стебник: вул.Михайла Грушевського: 10, 12, 14–14 к.А, 16–16 к.А; вул.Пантелемона Куліша, вул.Січових Стрільців: 11–13
ВД 461739 м.Стебник: вул.Володимира Винниченка, вул.Петра Сагайдачного: 51, 53; вул. Січових Стрільців: 1–9
ВД 461740 м.Стебник: вул.Абрикосова друга, вул.Богдана Лепкого, вул.Василя Симонен-ка, вул.Виноградна, вул.Вишнева, вул.Вишнева третя, вул.Гайова, вул.Галицька, вул.Грушева друга, вул.Дрогобицька: 1 к.2–59, 64, 66, 68, 70, 72, 80, 82, 84, 88, 90; вул.Євгена Коновальця, вул.Івана Мазе-пи, вул.Івана Нечуя-Левицького, вул.Івана Франка, вул.Коперніка, вул.Лесі Українки, вул.Марії Заньковецької, вул.Михайла Коцюбинського, вул.Нижня перша, вул.Нова, вул.Павла Полуботка, вул.Пет-ра Сагайдачного: 12–50, 52, 54–60; вул.Пилипа Орлика, вул. Півден-на перша, вул.Северина Наливайка, вул.Сонячна друга, вул. Степо-ва, вул.Тараса Шевченка, вул.Теодора Олексишина, вул.Т.Зозулі, вул.Тиха перша, вул.Трускавецька, вул.Устима Кармелюка, вул.Чумацька, вул.Яблунева друга, вул.Яблунева перша, пров.Болехівський, пров.Заводський, пров.Залізничний, пров.Лісовий, пров. М.Дишеля, пров.Набережний
ВД 461741 м.Стебник: вул.Андрея Шептицького, вул.Андрія Чайковського, вул.Будівельна, вул.Б.Хмельницького, вул.Василя Стуса, вул.Вишнева перша, вул. В.Стефаника, вул.Гайдамацька, вул.Григорія Сковороди, вул. Забів-ка, вул.Зелена, вул.Злуки, вул.Івана Гонти, вул.Івана Котляревсько-го, вул.Івана Сірка, вул.Картопляна, вул.Леся Мартовича, вул.Лісо-ва, вул.Лісова друга, вул.Ломоносова, вул.Максима Березовського, вул.Максима Залізняка, вул.Максима Кривоноса, вул.Малинова перша, вул.Марусі Чурай, вул.Миколи Гоголя, вул.Миколи Лисенка, вул.Миру, вул.Михайла Старицького, вул.М.Шашкевича, вул.Озерна перша, вул.Ольги Кобилянської, вул.о.Петра Мекелити, вул.Петра Дорошенка, вул.Південна, вул.Романа Шухевича, вул.Степана Руданського, вул.Суха Воля, вул.Теплична, вул.Філарета Колесси, вул.Юрія Котермака, вул.Ярослава Мудрого, пров.Гірський, пров. Городи, пров.Карпатський, пров.Садовий

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №2

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №3

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №4

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №5


ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top