Кандидати від Української Галицької Партії по округу №4 до Дрогобицької ОТГ. Підтримайте наших людей!

#Політична_інформація

25 жовтня ми будемо обирати депутатів до Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Важливо, щоб протягом п’яти років безпосередньо впливати на процеси у Дрогобичі, Стебнику та селах ОТГ могли люди із цінностями, які сповідує християнська демократія, а не “різнокольорові” пристосуванці для яких найбільша цінність — це збагачення.

Вибори 2020 об’єднали у єдиному списку Української Галицької Партії представників дієвих та спроможних середовищ Дрогобиччини.

Ми №11 у бюлетені до Дрогобицької ОТГ та №8 до Дрогобицької районної ради.Кандидатом від Української Галицької Партії на посаду міського голови Дрогобича є Олег Дьорка, у виборчому бюлетені №3.

У бюлетені до Львівської обласної ради – №4!

Кандидат до Львівської обласної ради від Української Галицької Партії – Святослав Херович.


Люди — це найцінніше, що ми здобули як політсила за п’ять років роботи осередку. Українська Галицька Партія у Дрогобичі з 2015 року об’єднує активних представників дієвих громадських організацій, творців місцевого дрібного та середнього бізнесу. Сьогодні з нами команда ціннісних та незаплямованих людей, їхні добрі справи і потрібні ініціативи. Ми ще не були у владі, але вже реалізували чимало проєктів, втілили в життя багато корисних речей. Ми прагнемо зробити ще більше, але вже в іншому статусі, маючи відповідні інструменти впливу.

Просимо підтримати наших кандидатів до Дрогобицької ОТГ!
Наші люди по округу №4:

Андрій Юркевич, журналіст, письменник, радіоведучий, екскурсовод, актор, художній керівник театру «Альтер». Андрій один з найпопулярніших і найхаризматичніших в регіоні гідів. Розробив унікальні туристичні маршрути старим Дрогобичем, перетворив сухі фактологічні екскурсії на костюмоване, театралізоване дійство.

Андрій Юркевич №1 по виборчому округу №4

Андрій Юркевич проводить захопливі мандрівки-вистави для тих, хто цікавиться історією та культурною спадщиною регіону. Екскурсії увійшли у ТОП-10 кращих костюмованих екскурсій в Україні за версією багатьох туристичних порталів і нажили слави далеко за межами країни.

Активно займається промоцією Дрогобича, як міста з значним потенціалом у сфері культури та туризму, на міжнародному рівні. Успішно реалізував чимало спільних молодіжних польсько-українських театральних проектів. Сприяв налагодженню співпраці з інституціями культури, громадськими організаціями Республіки Польщі, зокрема – Любліна, Ґнєзно, Кракова, Битома, Варшави. Автор двох книг-оповідань, твори перекладені польською та англійською мовами.

“На Дрогобиччині живуть мудрі і працьовиті люди. То чого нам не вистачає? Відчуття справедливості навколо! Влада роками роками примножує несправедливість! Я йду у владу, щоб дати кожному можливість розвиватися”.

Ярослав Регей, позивний «Білас», доброволець АТО, парамедик, учасник Революції Гідності. На війні – з червня 2014 року, там надавав медичну допомогу і займався евакуацією під час звільнення населених пунктів.

Ярослав Регей №2 по виборчому окрузі №4

Помітив, що на передовій більшість людей не готові до військових реалій. Власне, тоді і задумався, що цього можна навчати, до цього можна підготуватись. І вже за рік у рідному Дрогобичі організував перший вишкіл для молоді.Тепер його організація “Права молодь” щороку збирає тематичні табори – “Бар’єр”, “Безпечна школа”, “Вовча стежа” та “Гартуйсь”. Віднедавна – змагання зі стрільби і тактичної медицини. Саме так намагається показати юнакам та юнкам, що замість застарілого викладання предмету “Захист Вітчизни” можна навчати цікаво, корисно.

За кілька років у подібних заходах взяли участь кілька тисяч учасників. Паралельно розпочали співпрацю із загальноосвітніми школами. Спершу провели короткий курс на уроках “Захист Вітчизни” та “Медицина” в одній школі. Знайомили учнів з будовою зброї, навчали надавати першу медичну допомогу, зокрема, як зупиняти кровотечі. Після цього до Ярослава Регея з проханням звернулись директори інших шкіл. Тому практичні навчання організували в усіх школах міста. Боєць переконаний – треба скасувати статевий поділ у вивченні предметів “Медицина” та “Захист України”. Своє треба вміти захищати всім – і хлопцям, і дівчатам. Як і правильно надавати першу медичну допомогу.

Три роки поспіль до Дня Молоді та на Покрову проводять змагання серед старшокласників у дворику Ратуші під назвою «Святкуй з добровольцями». Учні стріляють по мішенях, змагаються на швидкість і вправність у розбиранні та збиранні автомата.

“Легше навчити молодь виживати в сучасних умовах, аніж стояти на колінах вздовж доріг і зустрічати “двохсоті” з АТО чи проводжати дітей на літак за кордон. Недостатньо прививати любов до України. Треба навчати жити в тих умовах, які диктує гібридна війна з РФ та складна внутрішньополітична ситуація в державі”, – вважає він.

Марина Шквиря, ГО «ВелоДрогобич»: «Якщо наше місто стане велосипедним – виграють усі!». Народилась і виросла на Донеччині. Та війна змусила її покинути рідний дім. Спочатку до Дрогобича переїхали її батьки, згодом Марина. І саме двоколісний допоміг знайти однодумців і нових друзів. У Дрогобичі в 2016 році Марина з друзями створили ГО «ВелоДрогобич».

Марина Шквиря №3 по виборчому окрузі №4

Мета організації – зручна та безпечна велосипедна інфраструктура. Любителі двоколісного транспорту популяризують велосипедний рух через різноманітні акції, масові велопробіги, семінари, велоекскурсії, ознайомлення школярів з правилами дорожнього руху, змагання. У 2018 році обласному конкурсі мікропроєктів здобув перемогу проєкт «Велопростір». У 2017 році ГО “Вело Дрогобич” виграла грант від Європейського Союзу у розмірі 50 тис.грн в рамках конкурсу «Програма малих грантів для велосипедних активістів». Відтак, дрогобицькі велоактивісти розробляють програму щодо створення велоінфраструктури у Дрогобичі.

«Якщо наше місто стане велосипедним, виграють усі: розвантажиться громадський транспорт, зменшиться кількість приватних автівок на дорогах, звільниться публічний простір, стане менше шкідливих викидів», – переконує Марина Шквиря.У наймасовішій велосипедній події «Велодень», яка проходить в кінці травня, з кожним роком бере участь все більше учасників. Їх рахунок вже ведеться сотнями. Щороку проводиться акція, яка відкриває велосезон, “30 днів на велосипеді”.

Кожного дня, впродовж квітня, треба їздити на велосипеді на будь-яку відстань, з будь-якою метою, будь-куди усе для того, щоб популяризувати велосипед. Велосипед – це насамперед мобільність, можливість дістатися з одного кінця міста в інший швидко та оперативно. Як транспорт для міста, це насамперед зручно, економічно та екологічно, каже Марина.

“Дрогобич, як і більшість українських міст, є комфортним виключно для автомобілістів. Тут є лише дві велосипедні доріжки. І це практично нічого. Адже по тротуарах їздити незручно, а по проїжджій частині – небезпечно. Мені хочеться, щоб Дрогобич був комфортним для велосипедистів. Думаю, багато мешканців здатні частіше використовувати велосипед, а не просто кататися на вихідних. І в якійсь мірі ми можемо на це вплинути. Тепер Марина мріє про зручний і комфортний Дрогобич для усіх його мешканців. І попереду, каже, багато роботи. Час усім підкочувати рукави і працювати. Адже, життя – це як водіння велосипеда. Щоб зберегти рівновагу, треба постійно рухатися вперед”.

Юрій Пашко, викладач, психолог, тренер, заступник директора з виховної роботи Дрогобицького механіко – технологічного коледжу, інструктор військово – спортивного табору “Бар’єр”.

Юрій Пашко №4 по виборчому окрузі №4

Навчався у Львівському державному університеті внутрішніх справ та у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. І.Франка. Має три вищі освіти.

  • Випускник навчальної програми “Good Governance. Інноваційний підхід до державного управління”, Львівської бізнес-школи Українського католицького університету (LvBS)
  • Випускник навчальної програми Міністерства молоді та спорту України та програми розвитку ООН в Україні “Youth Worker – Молодіжний працівник ”.
  • Випускник програми “Політичні Студії” Інституту лідерства та управління Українського католицького Університету.
  • 2012-2016 рік працював в Обласному Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю на посаді практичного психолога
  • 2016-2017 рр. проходив військову службу у підрозділах Державної прикордонної служби України.
  • 2017 рік та по даний час – заступник директора з виховної роботи Дрогобицького державного механіко – технологічного коледжу та викладач всесвітньої історії та історії України.
  • У 2019 році виконав звання інструктора з спортивного ножового та паличного бою Федерації ножового бою та збройових мистецтв України, голова Дрогобицького осередку спортивного ножового та паличного бою.

Юрій Пашко займається громадською та волонтерською роботою: член ГО ”Права молодь” та учасник «Школи лідера».

“Мотивація кандидатувати у депутати місцевої ради – готовність брати на себе відповідальність за позитивні зміни у моєму домі – рідному Дрогобичі, бачення значно ширших можливостей розвитку Дрогобиччини з інструментами депутата місцевої ради. У раді планую займатися питаннями молодіжної політики, освіти, військово-спортивного та національно-патріотичного виховання молоді, створенням та розвитком технічно – наукової інфраструктури, налагоджувати якісну та продуктивну комунікацію між освітянами та владою. Декларую – гідно та чесно представляти інтереси виборців, продовжувати розвивати, берегти та цінувати наш спільний дім, нашу Дрогобиччину!”, – каже Юрій Пашко.

Марія Тяжкун, громадська діячка, фотографиня, керівниця ініціативної групи «БерегТи» по збереженню архітектури регіону, зокрема автентичного Дрогобича

Марія Тяжкун №5 по виборчому округу №4. Також Марія Тяжкун №3 у загальному списку до Дрогобицької ОТГ від УГП

Ловлячи в кадр історичні будівлі та пам’ятки, намагається силою візуального слова викликати дискусію у суспільстві, спонукати не замовчувати проблему занепаду та руйнації важливих об’єктів. Надруковано інформаційні наліпки про пам’ятки архітектури у Дрогобичі, розроблено їхню онлайн мапу, ініційовано процес реанімації.

Після виставки світлин, у рамках проєкту “БерегТи”, в міському бюджеті заклали кошти та провели паспортизацію кількох об’єктів культурної спадщини.

Діяльність Марії Тяжкун не обмежується лише світлинами та фотовиставками. Марія з 2018 працює в ініціативній групі по збереженню історичної солеварні, бере активну участь в інформаційній кампанії, яка допомогла привернути до історичного підприємства увагу громадськості не лише в Дрогобичі, а й по всій країні. Марія разом з однодумцями дали десятки інтерв’ю та провели брифінг у Верховній Раді України. Найдревніше підприємство України не дали приватизувати.

Святослав Херович, політолог, громадський активіст, проектний менеджер ГО “Затишне місто”, яка працює над мікропроєктами місцевого розвитку і вже успішно реалізувала таких кілька десятків. Кандидат до Львівської обласної ради від Дрогобиччини та Української Галицької Партії

Святослав Херович №6 по виборчому окрузі №4

Закінчив Львівський національний університет ім. І.Франка, кафедра політології. Очолював Студентську раду. Паралельно пройшов навчання у Вищій політичній школі. Як засновник туристичного агентства «Франко Тревел», розробив унікальні маршрути регіоном та перші квест-екскурсії для підлітків, які щороку охоплюють більш, ніж 10 тис осіб. Переконаний, що для розвитку туристичної привабливості Дрогобиччини необхідно розвивати інфраструктуру всього ОТГ. Розбиті дороги до об’єктів туристичного призначення, непривабливість супутніх територій, недостатня облаштованість рекреаційних зон не сприяє збільшенню потоку мандрівників.

“Як громадський активіст, я зрозумів, що змінювати країну, область, місто – це справа не легка, але вкрай важлива і потрібна. Вона вимагає самопожертви заради інших, невтомної праці та постійного вдосконалення. Мої основні сфери – це туризм і громадських простір. Чималий поштовх для розвитку і наповнення бюджету дає туристична галузь, яка є однією з найважливіших на Львівщині, бо маємо хороший потенціал. Але незадовільний стан доріг та під’їзних шляхів до об’єктів туристичного призначення, непривабливість супутньої інфраструктури, недостатня облаштованість рекреаційних територій не сприяє збільшенню потоку мандрівників.Працюю і працюватиму над удосконаленням міської інфраструктури, залученням інвестицій та позабюджетних коштів для реалізації нових проєктів; розвиток громадського простору, проведення реконструкції не лише центральних вулиць, а й віддалених районів. “Велична історія, природна краса та відкриті люди – це основний капітал, завдяки якому ми отримаємо сталий розвиток області та кожного міста зокрема”.

Територіальний округ №4 містить у собі наступні вулиці Дрогобича:

ВД 461716 м.Дрогобич: вул.Володимира Великого: 40–64; вул.Михайла Грушевського: 66, 70, 79 к.1–79 к.2, 88
ВД 461717 м.Дрогобич: вул.Михайла Грушевського: 44–50, 52–64, 68, 77, 81 к.1–83 к.1, 89 к.1–89 к.2
ВД 461718 м.Дрогобич: вул.Війтівська Гора: 131, 133, 135, 137, 139, 141, 143, 145, 147, 149, 151, 153–155, 157, 159–232; вул.Д.Бортнянського, вул.Крушельницької, вул.Михайла Грушевського: 34–38, 42 к.1–42 к.4; вул.Стрийсь-ка: 31–132, 159 к.А, 161, 163, 165, 169, 171, 173, 175, 177; пров.Глібова, пров.Задвірний, пров.Короткий, пров.Пантелеймона Куліша
ВД 461719 м.Дрогобич: вул.Володимира Великого: 22, 24–30 к.2; вул.Княгині Ольги, вул. Михайла Грушевського: 16, 18–24, 40–42, 51; пров.Промисловий
ВД 461720 м.Дрогобич: вул.Академіка Сахарова, вул.Бруно Шульца, вул.Івана Мазепи, вул. Йосипа Левицького, вул.Карпатська, вул.Ковальська, вул.Лесі Українки: 3–8, 10, 12; вул.Малий Ринок, вул.Михайла Грушевського: 1–15, 17; вул.Ставище, вул.Стрийська: 1–27; вул.Шевська, вул.Шолом-Алейхема, пл.Ринок, пл.Театральна, пров.Вишневий
ВД 461730 м.Дрогобич: вул.Богдана Лепкого, вул.Бориславська: 1–23, 25, 27–31, 33, 37, 39, 43, 45, 47; вул.Гончарська, вул.Завалля, вул.Маркіяна Шашкевича, вул.Підвалля, вул.Святого Юра, вул.Трускавецька: 3–64; вул.Устияновичів, вул.Шопена, пров.Ремісничий
ВД 461731 м.Дрогобич: вул.Байди, вул.Богдана Хмельницького, вул.В.Вернадського, вул. Війтівська Гора: 1–130, 132, 134, 136, 138, 140, 142, 144, 146, 148, 150, 152, 156, 158–158 к.2; вул.Володимира Бірчака, вул.Грюнваль-дська, вул.Дмитра Вітовського, вул.Карпенка-Карого, вул.Кониського, вул.Лемківська, вул.Лікаря Козловського, вул.Мічуріна, вул. Некрасова, вул.Нова, вул.Опришківська, вул.Павла Полуботка, вул. Панаса Мирного, вул.Толстого, вул.Трускавецька: 65–76, 78–136; вул.Холмська, вул.Ю.Словацького, пров.Івана Богуна, пров.Кооперативний, пров.Коперніка, пров.Т.Михайловича, пров.Трускавецький
ВД 461732 м.Дрогобич: вул.Бетховена, вул.Бойківська, вул.В.Гнатюка, вул.Гвардійська, вул. Героїв Крут, вул.Г.Сковороди, вул.Д.Грицая, вул.Зарічна, вул.Івана Котляревського, вул.Івана Макуха, вул.Івана Труша, вул.І.Вендзиловича, вул.Й.Стадника, вул.Кармелюка, вул.Кравченко, вул.М.Вербицького, вул.М.Вороного, вул.Михайла Старицького, вул.М.Остроградського, вул.Світанок, вул.Спартака, вул.Спортивна, вул.Чайковського, пров.Виноградний, пров.Кобилянської, пров.Луговий, пров. Малий, пров.Набережний, пров.Н.Морозенка, пров.Південний, пров. Садовий, пров.Стебницький



Кандидати від Української Галицької Партії по округу №1

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №2

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №3

Кандидати від Української Галицької Партії по округу №5



ВИБОРИ_2020

Матеріал надруковано в розділі “Місцеві вибори 2020

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top