24 серпня у Дрогобичі відбудеться забіг «Незалежності » у Вишиванках

Дрогобич долучається до міст-учасників всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках» і вперше проведе святковий забіг 24 серпня 2019 року.
“Забіг у вишиванках” – яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються та усі разом, вдягнені у найкращі вишиванки, беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю та Незалежність нашої країни.

Організовує забіг громадська ініціатива Active RUN CLUB Drohobych.

Місце: Дрогобич, площа Замкова Гора
Реєстрація: 8:00-8:30
Розминка: 8:45
Старт: 9:00
Благодійний забіг 1.5-3 км (відбудеться збірка коштів на лікування Матвійка Цихівського)
Дистанція на вибір: 1 коло – 1.5 км, 2 кола – 3 км

Старт: 09:30

Фініш :12:00 (Замкова Гора).

Карта маршруту:

https://drive.google.com/open?id=1jdft9rjElat8WSNMfTLQ9g1gkXJzRUt7&usp=sharing

Мета пробігу – популяризація здорового способу життя, поширення патріотичного настрою серед українців, залучення населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, розширення мережі бігунів-любителів. Забіг у вишиванках для усіх: і тих, хто бігає професійно, і тих, хто хоче спробувати пробігти вперше.
Вікові обмеження відсутні!
Запрошуйте друзів, знайомих, своїх рідних, щоби приєднатися до великого Всеукраїнського забігу та продемонструвати єдність, патріотизм та підтримку спорту в Україні!

Усі учасники самостійно несуть відповідальність за власне життя та здоров’я.

“Ми хочемо у такий спосіб популяризувати біг та згуртовувати людей, які люблять бігати. Це перший крок в популяризації бігу на Дрогобиччині й анонсуючи на перед — плануємо у Дрогобичі провести півмарафон і це буде дуже крута подія у 2020 році. Повертаючись до 24 серпня — ми також хочемо пробігти такий собі забіг «Незалежності» – символічні 28 км навколо Дрогобича. Мені у цьому складе компанію — Михайло Волошин, активний учасник легкоатлетичного руху в нашому місті”, – розповідає організатор забігу Іван Гуляк.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top