Дрогобичани прибирали кладовище при вулиці Грушевського (ВІДЕО)

Від ідеї до конкретної справи.

Ініціатива прибрати кладовище при вулиці Грушевського належить дрогобичанці Оксані Коцко. На заклик відгукнулося чимало дрогобичан, кожен з яких своєю участю та дією долучився до спільної справи. Сьогодні, 29 травня, розпочалося прибирання кладовища.

***

Відреставровано вхідну браму кладовища, яку відремонтував дрогобичани та депутат Дрогобицької міської ради Михайло Задорожний. Вже відновлено та помальовано вхідну арку. Фінансування цих робіт на себе взяла родина Олени Куртяк. Закуплено фарбу для малювання паркана. Цю справу взяв на себе дрогобичани Данило Білас. Допомагали й студенти Механічного технікуму та училища №19, учасники Української Волонтерської служби, депутати Дрогобицької міської ради Микола Рупняк та Олег Дьорка, й багато інших небайдужих дрогобичан. Акція не відбулася без активної участі працівників КП “Служба муніципального управління”. Подяка керівнику Володимиру Суді. До акції долучилася й наша громадська організація ГО “Галицькі Новини ВАРТО”

***

Наступного тижня організатори планують завершити малювання паркану на Кладовищі й далі дочистити територію від самосіву та хмизу. Тож запрошуються усіх охочих до цієї справи.

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі:https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top