У Бориславі відкрили перший на Львівщині “Дія Центр”

Фото Ігоря Яворського

У Бориславі розпочав свою роботу перший на Львівщині “Дія Центр”. Він працюватиме на першому поверсі адміністративної будівлі Бориславської міської ради.

Про це повідомив міський голова Ігор Яворський.

“Сьогодні ми символічно перерізали червону стрічку з нагоди відкриття оновленого, просторого та багатофункціонального Центру надання адміністративних послуг в м. Бориславі. Першого на Львівщині Дія Центру. Я дуже радий, що нам вдалося реалізувати цей проєкт. І я дякую всім, хто допомагав і трудився для його втілення. Сподіваюсь відвідувачі відчуватимуть зручність і тепер з комфортом отримуватимуть послуги”, – зазначив міський голова.

Ще навесні Бориславська міська рада перемогла у відборі об’єктів, фінансування яких здійснювалося за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг. В межах виконання цього проєкту було проведено ремонтні роботи, закуплено нові меблі, комп’ютерну техніку, ліцензійне програмне забезпечення, кліматичну техніку, — створено комфортні умови для обслуговування населення Бориславської міської територіальної громади.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top