КП “Комбінат міського господарства” не виконує припис Держекоінспекції!

Держекоінспекція видала підприємтсву повторний припис на усунення порушень вимог природоохоронного законодавства.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

Проте КП “Комбінат міського господарства” не виконав припис Держекоінспекції!

22 січня цього року державні інспектори провели позапланову перевірку щодо стану виконання комунальним підприємством припису Інспекції. В ході проведення перевірки виявлено ряд порушень вимог природоохоронного законодавства, а саме:

– допускається зберігання та видалення відходів на об’єкті на відкритому грунті у місті Дрогобич по вулиці Гайдамацькій;

– не ліквідоване складування відходів на об’єкті на відкритому грунті;

– не забезпечується захист земель від забруднення, засмічення на об’єкті;

– не уживаються заходи щодо запобігання негативному і екологонебезпечному впливу на земельні ділянки та ліквідації наслідків такого впливу на об’єкті;

– не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються на об’єкті.

За невиконання припису посадову особу підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності згідно статті 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення та видано повторний припис на усунення порушень вимог природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, сміттєзвалище у Дрогобичі забруднило землі на суму три мільйони гривень.

 Служба безпеки України викрила керівництво цього підприємства, яке, на думку правоохоронців, організувало механізм розтрати бюджетних коштів, виділених на утилізацію відходів, чим спричинило екологічну небезпеку в регіоні.

Керівник КП “КМГ” перерахував мільйони гривень фірмі, яка колись належала його дружині / Дрогобич

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top