День міста Борислава – 10 вересня! Які заходи заплановано?

Традиційно в другу неділю вересня ми відзначаємо День міста. Цього року нашому рідному Бориславу виповнюється 636 років. Однак зараз не до гучних забав. Тож День міста пройде з акцентом на заходи для діток та з основною метою – благодійність на підтримку ЗСУ. 

Про це інформують у Бориславській міській раді.

Тому з нагоди Дня міста 10 вересня для бориславців і гостей з 14:00 в парку культури та відпочинку функціонуватиме благодійний ярмарок «Сила в єдності», де свої вироби представлятимуть крафтові виробники з різних областей України, також працюватиме “смачна локація” з випічкою від ґаздинь громади.

Також тут відбудуться цікаві розважальні заходи для малечі, щоб подарувати їм трішки позитивних емоцій. Розпочнуться вони також з 14 годині. В Зеленому театрі на діточок чекатимуть драйвові аніматори, конкурси, мильні бульбашки, паперове шоу, станція шоу-морозива та подаруночки за активність. А о 15.00 дітвора зможе долучитися до Мистецько-патріотичної акції «Листівка на фронт».

Велолюбителів запрошуємо на квест «Історія, приправлена сіллю». Цікава програма, чудові краєвиди та дух змагань учасникам гарантуємо! Збір – о 12:00 на площі Івана Франка. Переходьте за посиланням – https://forms.gle/znKFPbTPptt3eFHD7, щоб зареєструватись для участі. Щорічні спортивні ігри для людей з інвалідністю «Повір у себе» пройдуть о 14:00 в громадському просторі «Каменяр».

Окрім цього всі охочі зможуть долучитися до благодійного збору коштів під час концерту «Ми діти твої, Бориславе» о 16:00 в Зеленому театрі. На завершення переглянемо просто неба хороший український фільм.

Share this post

scroll to top