У Стебник на Кубок Тараса Зозулі приїде легенда “Динамо Київ” Владислав Ващук

У суботу, 31 серпня, в Стебнику відбудеться турнір пам’яті стебничанина Тараса Зозулі, який віддав своє молоде життя за Україну

Також на цьому турнірі буде присутній Владислав Ващук, один з найкращих гравців ФК “Динамо Київ”, інформує “Варто-галицькі новини”

Початок – о 10:00

ВАРТО_знати: Легендарний футболіст київського “Динамо” Владислав Ващук став солдатом Національної гвардії України. Чвертьфіналіст чемпіонату світу 2006 року, півфіналіст Ліги чемпіонів зазначив, що самостійно прийняв таке рішення та висловив упевненість у тому, що країна та її армія переможе у війні проти агресорів.

Вихованець столичного клубу, який на початку повномасштабного вторгнення особисто зіткнувся з окупантами, просидівши у підвалі свого будинку в Гостомелі, вступив до бригади наступу “Буревій”.

“Так, це було моє особисте рішення. Так, близькі і рідні ще досі в шоці. І так, я знаю, що дехто мене ніколи не зрозуміє.Але я дійсно вірю в нашу Перемогу. Я бачив “русский мир” на власні очі і буду робити все, щоб такого в моїй країні більше ніхто не побачив і не відчув. І коли прийде час, то я зможу точно відповісти – що я робив під час війни. Національна гвардія України. Бригада наступу “Буревій”. Солдат Владислав Ващук. Служу Українському народові!” – написав Колишній футболіст.

Share this post

scroll to top