На Львів через Пустомити. Ремонт траси підходить до завершення

На автодорозі Львів – Пустомити – Меденичі триває ремонт. Роботи цього тижня виконують поблизу селища Меденичі. Це завершальна ділянка цієї дороги, яка потребувала реконструкції, повідомили у Службі автодоріг Львівщини, також продовжуються ремонтні роботи на мості поблизу села Колодруби.

Варто додати, що дорога Львів – Пустомити – Меденичі буде альтернативою Київ-Чоп. Для сполучення з такими районами, як Дрогобич, Трускавець, Східниця нова дорога є зручнішою і швидшою – вона коротша на 10 км. Траса проходить через три райони Львівської області: Пустомитівський, Миколаївський, Дрогобицький.

Понад 20 років дорога не знала ні капітального ремонту, ні реконструкції, тільки ямковий ремонт. Тепер влаштовано покриття, пішохідні доріжки, автобусні зупинки, освітлення. Ремонт також включає 7 мостів, підходи до мостів, з’їзди. Гарантію на якість покриття підрядник обіцяє на 10 років.

Ремонт і будівництво дороги виконують в рамках державного інвестиційного проєкту з покращення трас загального користування на Львівщині, яку реалізує компанія “Онур” з 2016 року. 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top