Чи є шанс не розлучитися, якщо до чоловіка багато претензій

Перші місяці чи навіть роки стосунків чоловіки намагаються продемонструвати себе з кращої сторони. Допомагають вирішувати проблеми жінки, дарують квіти, коштовності, запрошують на побаченні. Є навіть ті, що готують романтичні вечері.

Але коли представниця прекрасної половини завойована, і вже немає потреби продовжувати таку стратегію, більшість чоловіків розслабляються та стають самими собою. Звісно, залишаються романтики, для яких важливо продовжувати дарувати букети, чи робити приємні сюрпризи. Але таких все ж меншість. Що стається після цьогоКоли жінка розуміє, що її очікування не виправдовуються, вона може розчаруватися та почати висувати претензії, що чоловік:

  • не романтичний;
  • лінивий;
  • скупий;
  • не допомагає по дому;
  • не вміє заробляти гроші;
  • не задовольняє в сексі.

Список може бути набагато більшим, але питання не в цьому. А в тому, чи можна у такому випадку досягти гармонії у стосунках та й взагалі просто їх зберегти. Відповідь однозначна: можна, якщо є бажання, і починати варто з маленьких кроків. Наприклад, якщо є проблеми з ерекцією, то можна купити Сіаліс super active. Такі таблетки швидко починають діяти та працюють аж до 36 годин.

А якщо хочеться зберегти проблему в таємниці, то варто замовити їх онлайн в інтернет-аптеці – https://pharmukraine.org/ua/sialis-super-aktive.html.

Щодо інших проблем, то і тут є шанси, головне спробувати знайти компроміс та зрозуміти, чому так відбувається.

В яких випадках виправити нічого не можна

Є ситуації, коли відносини все ж не варто продовжувати, адже вони навряд чи приведуть до чогось хорошого. Найчастіше це пов’язано з насильством, як фізичним, так і психологічним. Якщо воно присутнє у стосунках, то шансів на гармонійні відносини практично немає. Один з партнерів страждатиме, а це означає, що він не почуватиметься щасливими.

В більшості випадків не варто продовжувати стосунків, якщо у чоловіка чи жінки є залежність: від наркотиків, алкоголю чи азартних ігор. І головне – така людина не хоче з цим боротися, адже тільки при бажанні можна щось змінити. Краще не давати шанс, якщо партнер щоразу обіцяє і обманює – гармонійного та надійного майбутнього з ним не буде.

Розлучення – це крайній варіант, яким варто користуватися. Краще спочатку спробувати виправити помилки. Якщо ж це неможливо, тоді можна припиняти стосунки та йти у нове життя, враховуючи все, що відбулося у старих та не давало побудувати ідеальні відносини.

Share this post

scroll to top