Sony PlayStation 5 б/в – великі можливості за оптимальну ціну

Досвідчені гравці давно оцінили всі переваги та особливості консолей від відомого японського виробника Соні. Запропоновані користувачам у 2020 році, вони й досі не втрачають своєї популярності. Про них говорять фактично всі – від звичайних геймерів до відомих світових особистостей. Досить популярними в Retromagaz є й Соні Плейстейшен 5 БУ – придбати їх можна за цілком прийнятною ціною. При цьому основні користувацькі характеристики гаджетів нічим не поступаються новим моделям.

Характеристики Sony PlayStation 5

Відразу варто зазначити, що ігрова приставка PS5 вирізняється доволі суттєвими габаритами. Тому для її встановлення знадобиться звільнити досить багато місця. Монтаж її здійснюється лише у вертикальному положенні.

Виробник оснастив ці моделі наступними опціями:

  • HDMI;
  • Bluetooth;
  • Wi-Fi на два діапазони;
  • Ethernet-порт гігабітного об’єму.

Використовуючи Bluetooth, у власника є можливість під’єднати бездротову периферію. Окрім цього, можна точно визначати місцеперебування контролера та виконувати автоматичне підключення до фірмових пристроїв.

Вхід HDMI дозволяє поєднувати приставку з монітором або екраном телевізора. При цьому користувач отримує подачу зображення у форматі 120 кадрів на секунду з роздільною здатністю в 4К.

Базова опція Wi-Fi – забезпечити стабільне підключення та передачу даних на великих швидкостях. Наявність такого інтерфейсу дає можливість мінімізувати перешкоди між консоллю та роутером. Своєю чергою завдяки Ethernet-порту можна користуватися Всесвітньою мережею на високих швидкостях.

Які переваги придбання Sony PlayStation 5 б/в?

Вибираючи такий гаджет у Retromagaz, можна розраховувати на отримання сучасного пристрою з технічними перевагами за дуже вигідною вартістю. Сама приставка дасть змогу насолодитися її опційними можливостями, не покидаючи зібрану колекцію улюблених ігор.

Найважливішою перевагою цієї моделі є висока швидкість завантаження, яка стає можливою завдяки швидкісному SSD. Цей же елемент може застосовуватися для декомпресії та стискання файлів, у результаті чого пропускна здатність значно збільшується. Основна відмінність цієї лінійки від попередніх версій полягає у завантаженні ігор відразу до відеопам’яті.

Не можна не відзначити і джойстик. Тактильна передача та адаптивність тригерів дозволяють відчувати майже на фізичному рівні події, які відбуваються у грі.

Share this post

scroll to top