Законопроєкт про мобілізацію: у Раді озвучили реалістичні терміни ухвалення

Законопроєкт №10449 про мобілізацію за будь-якого сценарію реалістично ухвалити до кінця березня.

Про це заявив член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат Федір Веніславський в інтерв’ю РБК-Україна.

Закон про мобілізацію – ймовірні терміни ухвалення

За його словами, за чотири дні профільний комітет опрацював усі 16 блоків правок, з яких буде сформовано порівняльну таблицю, що пришвидшить відхилення чи схвалення тих чи інших законодавчих пропозицій.

“Якщо говорити про терміни, то орієнтовно наступного понеділка, 4 березня, секретаріат має підготувати порівняльну таблицю цього законопроєкту. І далі, починаючи з 5-6 березня, ми зможемо приступити до постатейного обговорення і до врахування або відхилення цих законодавчих поправок за участі наших колег, які їх подавали”, – пояснив Веніславський.

На його думку, комітет зможе закінчити з поправками до 10-15 березня, до 20 числа сформувати висновок, проголосувати і направити законопроєкт на друге читання.

“Тобто і за оптимістичного, і за песимістичного сценарію до кінця березня ми маємо всі шанси в залі цей законопроєкт проголосувати в другому читанні“, – підсумував нардеп.

Джерело: РБК-Україна

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top