Де й коли вигідно купувати одяг у США

Прихильники шопінгу в усьому світі вибирають для замовлення американські інтернет-магазини. Вони привертають увагу широким асортиментом та доступними цінами, а також наявністю товарів, отриманих безпосередньо від виробників. У США знаходяться штаб-квартири багатьох брендів, тому продукція продається без націнок.

Єдиний недолік – американські сайти одягу не відправляють товари до України напряму. Проте кмітливі покупці користуються допомогою форвардингової компанії EasyXpress. Процес замовлення дуже простий – достатньо вказувати під час покупки поштову адресу в штаті Делавер, прописану в особистому кабінеті.

Найвідоміші інтернет-магазини США

На території цієї країни працюють як офіційні сайти знаменитих брендів, так і великі маркетплейси, де виставляють свою продукцію різні продавці. Особливо популярні американські сайти одягу – їхній перелік можна знайти тут: https://easyxpress.com.ua/uk/internet-magaziny-ssha/odezhda-iz-ameriki. Серед найбільших та найвідоміших – Amazon, eBay, Zappos, 6pm та інші.

Допомогою форвардингової компанії можна скористатися й для покупок на майданчику, якого немає у переліку на сторінці. Серед сайтів, які користуються найбільшим попитом – Амазон, величезний онлайн-гіпермаркет, де можна підібрати не тільки одяг, а й взуття та аксесуари до нього. Маркетплейс пропонує багато товарів зі знижками, перелік вигідних пропозицій з’являється та оновлюється щодня.

eBay – ще один відомий онлайн-майданчик, який працює у форматі аукціону, тобто дає можливість запропонувати свою ціну на товар. Придбати речі можна й відразу, якщо влаштовує сума, запропонована продавцем. Дитячий одяг та взуття найчастіше купують на Disney Store, цей ресурс відомий не тільки завдяки назві, а й широкому асортименту стильних, якісних виробів для малюків і школярів різного віку.

Коли вигідно купувати на сайтах США

Ціни – одна з головних переваг, адже серед запропонованих варіантів можна знайти найкращі на будь-який бюджет. Користувачам із невеликою сумою на картці доступно багато пропозицій для формування базового гардероба й власного стилю, створення святкового образу, походу в гори, активного відпочинку. Брендові речі коштують набагато дешевше, ніж в Україні, та доступні в різних розмірах і кольорах.

Форвардингова компанія EasyXpress https://easyxpress.com.ua/uk дає можливість не тільки купувати дешево, а й користуватися всіма привілеями, доступними американцям. Це не тільки різноманітний асортимент, а й знижки, вони стають особливо великими до свят і важливих дат. Особливо вигідним шопінг буде на:

  • Чорну п’ятницю в листопаді. Це час, коли товари можна купити навіть на 90% дешевше, ніж зазвичай. Головне – не пропустити цікаві пропозиції, адже бажаючих придбати одяг із хорошою знижкою багато;
  • Кіберпонеділок. Настає через два дні після Чорної п’ятниці, найчастіше передбачає знижки на гаджети, хоча деякі магазини пропонують їх на увесь наявний асортимент;
  • Різдво. У США цей день святкують 25 грудня, розпродажі починаються, як правило, за кілька тижнів до й тривають ще якийсь час після;
  • День святого Валентина. Не на всі товари у цей час поширюється знижка, проте багато інтернет-магазинів пропонують купувати подарунки для коханих за дуже вигідними цінами;
  • День матері. Найбільше знижок – на продукцію, призначену для жінок. Це може бути не тільки одяг та взуття, а й косметика, декор, домашній текстиль.

За допомогою форвардингової компанії EasyXpress користувач відвідує сайти США з американською поштовою адресою. Це дає можливість замовляти, що завгодно, без обмежень, і користуватися всіма знижками.

Share this post

scroll to top