Близько тисячі помешкань постраждали від вибуху у Львові. Куди будуть переселяти людей

Рятувальники далі продовжують розбирати уламки. Два будинки у критичному стані. Тисяча помешкань в радіусі вибуху потребують заміни вікон. Зруйновано також великий офісний центр. Є пошкодження у закладах освіти. Про це сьогодні, 6 липня, повідомив міський голова Андрій Садовий під час брифінгу.

Є три готелі на вул. В. Великого, І. Пулюя і на Сихові, куди будуть відселяти людей, яким це необхідно. Якщо буде потреба, то розконсервують містечко в Стрийському парку.

«Накриють, шоб дощ не попадав, і приступлять до віновлювальних робіт в другій половині дня. Після того як ДСНС закінчать свою роботу, мешканці можуть самостійно замовляти вікна, двері і передавати чеки районним адміністраціям, кошти відшкодують. Терміново залучили підрядні адміністрації. Будинки розподілили між головами райадміністрацій. В 10 годині проєктант обстежить найбільш зруйновані будинки. Контакти мешканців фіксуватимуть для комунікації», – сказав він.

Станом на зараз до двох міських лікарень Львова госпіталізували 13 постраждалих. Одна жінка – у важкому стані. Ще 21 людині надали першу допомогу і відпустили на амбулаторне лікування. Найменшому постраждалому – 16 років. За медичною допомогою звернулись 34 постраждалих внаслідок ракетного удару. Чотири людини загинули, зазначили у пресслужбі ЛМР.

Share this post

scroll to top