Ракетний удар по Львову. Кількість жертв зросла

У Львові через ракетну атаку рашистів, вже зафіксовано загибель чотирьох людей. Ще дев’ять осіб зазнали поранень. Рятувальники продовжують розбирати завали. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За словами міністра, на місці події працюють психологи. «Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано – 9. Співробітники ДСНС України врятували 7 осіб, евакуювали – 64.  Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу», – повідомив Ігор Клименко.

ін також повідомив, що у Львові розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де Поліція Львівської області приймає заяви від потерпілих та надає необхідну допомогу.

«Всі працюють без спочинку. Є інформація, що під завалами ще залишаються люди», – повідомив він.

Як відомо, російська ракета влучила у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та щонайменше троє загиблих.

Також відомо, що в результаті ракетного удару по Львову пошкоджено близько 60 квартир.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Share this post

scroll to top