Стали відомі імена двох жертв російського обстрілу Львова. Це мати і донька…

“Мама і донечка. Їх сьогодні убили росіяни у Львові, обстрілявши місто ракетами… Анастасія Сенів та Мирослава Садова”, – йдеться у повідомленні ресурсу “Їх убила росія”.

Про їх загибель повідомив у Фейсбуці також повідоми депутат Ігор Зінкевич: «Сьогодні вночі [росіяни] забрали життя людини, яка працювала пліч-о-пліч у нашому медіаресурсі varta1.com.ua. Не стало Анастасії Сенів та її мами Мирослава Садова. Вони сім’я нашого вартового Володимира Садового – рідна сестра та мама! Ворожа ракета влучила просто у будинок, в якому мешкали загиблі… Мої щирі співчуття, Володя… Уляна Садова. Ми горюємо разом з вами… Наші співчуття… Світла памʼять невинним жертвам російської терору…”

Місто Львів зазнало найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномаштабного вторгнення рашистів в Україну. Ушкодження зазнали житлові будинки, офісний центр, школа та гуртожитки Львівської політехніки. 

Станом на 9:00 ранку четверга, 6 липня, внаслідок нічної ракетної атаки у Львові є четверо загиблих (двоє віком 35 років, ще двоє 60 і 63 роки) та 34 постраждалих. Пошкоджені понад 30 будинків та понад 50 автомобілів. Також є пошкодження у приватному господарстві в Золочівському районі, де впали уламки ракети.

Share this post

scroll to top