Де та за скільки можна покататися на тюбах на Львівщині

Тюбінг – це катання з гірки на надувному колесі. За останні роки цей вид спорту став дуже популярним видом сімейного дозвілля.

“Їжак Парк”, неподалік села Новосілка

“Їжак Парк” – найбільша в Україні тюбінгова траса. Довжина певних доріжок для спуску сягає 500 метрів. Загалом тут є декілька тюбінгових трас. Туди можна піднятися самостійно або скористатися витягом. Такі розваги сподобаються не лише дорослим, а й дітям.

На території тюбінгового комплексу є великий паркінг, дитячий майданчик та кафе. У закладі можна зігрітися та скуштувати традиційні страви української кухні.

Графік роботи: у будні дні траси функціонують з 12:00 до 19:00, на вихідних – з 10:00 до 19:00. Понеділок – вихідний.

Ціни: разове катання на тюбах – від 30 грн (маленька гірка), до 90 грн (велика гірка). Відвідувачам пропонують придбати і спеціальні абонементи. До прикладу, година катання на усіх гірках коштуватиме 400 грн, дві години – 600 грн. Кожна наступна година – 200 грн.

Є можливість придбати абонементи для сімей. Година розваг на тюбінгу для 3 людей коштуватиме – 900 грн, для 4 людей – 1100 грн. Такі абонементи розраховані на 2 дорослих та дітей.

Трускавець, “Dream Park”

Dream Park розташований поблизу трускавецького водосховища, навпроти санаторію «Карпати» Траси працюють щодня без вихідних з 10:00 до 18:00.

Ціни: разове катання – 50 грн. Відвідувачам також пропонують придбати абонементи. Година катання на “плюшках” – 200 грн. У вихідні – 250 грн.

Борислав, гірськолижний комплекс “Буковиця”

Окрім катання на лижах та сноуборді сюди приїжджають, аби повеселитися на надувних шинах. Діти до 6 років можуть покататися на тюбах безкоштовно. Графік роботи: з 9:00 до 17:00.

Ціни: вартість катання на тюбах залежить від сезону. З 1 до 20 січня разовий спуск – 80 грн, у інші дні – 50 грн. Є можливість придбати абонементи. Година катання – 150 грн, 2 години – 250 грн, 3 години – 350 грн. Можна купити і денний абонемент за 500 грн.

Жовківський район, гірськолижний витяг “Майдан”

Гірськолижний витяг розташований у однойменному селі Майдан за 30 кілометрів від Львова. Година катання на тюбах там коштуватиме 200 грн.

Лижний комплекс “Казкова Поляна”, сeло Пoлянa Mикoлaївськoго рaйoну.

Розташований недалеко від Львова, у однойменному селі на вулиці Стрілецькій, 55. Має на території дві тюбінгові траси: для дорослих та дітей.

Графік роботи: у будні дні з 10:00 до 18:00, на вихідних з 9:00 до 19:00.

Ціни: у січні та на початку лютого у лижному комплексі ціни дещо зростають. У “високий сезон” разовий спуск на тюбінгу коштуватиме 50 грн, у інші дні – 30 грн. На сайті “Казкової Поляни” не вказано, чи є можливість у відвідувачів придбати абонементи на катання.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top