На Дрогобиччині вогонь знищив дві житлових будинки (ФОТО)

26 листопада о 08:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Опака на вул. Шевченка, 25 Дрогобицького району в дерев’яному житловому будинку.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

До місця виклику виїхали рятувальники 6-ої державної пожежно-рятувальної частини Борислава, а також 38-го державного пожежно-рятувального поста Східниці та місцева пожежна команда с. Підбуж. О 08:51 пожежу локалізовано та о 09:04 ліквідовано.

Вогнем знищено житловий будинок. Внаслідок займання ніхто не постраждав.Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Цього ж дня о 21:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Головське Дрогобицького району в дерев’яному житловому будинку. До місця виклику виїхали рятувальники 38-го державного пожежно-рятувального поста сел. Східниця, 28-ої державної пожежно-рятувальної частини Туркаи та місцева пожежна команда с. Підбуж. Як з’ясувалось на місці події до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів сусіди вивели з будинку власницю. О 22:58 пожежу локалізовано та о 23:23 ліквідовано в складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено житловий будинок.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top