Поліцейський гелікоптер доставив до Львова 7-річного пацієнта зі Стрия

Сьогодні, 22 жовтня, поліцейський гвинтокрил Airbus Helicopters Н-145 доставив до Львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги 7–річного мешканця Стрия з гострим судинним синдромом.

Нагадаємо, що 16 жовтня зі Славського до Львова у важкому стані госпіталізували 11-річного хлопчика, який раптово впав у мозкову кому. 16 жовтня до Львівського обласного клінічного перинатального центру поліцейським гелікоптером доправили вагітну 36-річну мешканку Борислава, у якої почалися передчасні пологи. Також напередодні санавіація госпіталізувала до Львова 62-річного мешканця Буського району із гострим мозковим інсультом.

За два місяці роботи медики на гелікоптері здійснили 9 рятувальних місій, вісім із них були успішними. Однак після двох місяців роботи проєкту львівські медики залишились без повітряного транспорту. Гелікоптер ДСНС, який використовували для аеромедичної евакуції, забрали на сервісне обслуговування.

1 жовтня обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф знову відновив для невідкладної допомоги аеромедичну евакуацію пацієнтів. У розпорядженні медиків Львівщини з’явився гелікоптер нацполіції Airbus Helicopters Н145.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top