У дрогобицьких гвардійців новий нарукавний знак

Військовослужбовці патрульної роти 2 Галицької бригади Нацгвардії України, що дислокуються у місті Дрогобичі, відтепер мають власні нарукавні знаки.

Носити його будуть гвардійці у верхній частині правого рукава повсякденної форм одягу.

Управління 2 Галицької бригади дислокується у місті Львові, а от окремі її підрозділи у інших куточка західної України.

Але шеврон гвардійці бригади будуть мати єдиний для всіх. У нацгвардійців бригади взятий за основу герб Галицько-Волинського князівства XIII сторіччя із зображенням лева, який розміщений у колі. Нові нарукавні знаки мають кілька варіантів вигляду. Зокрема, оливковий – для польової форми оливкового кольору, оливковий знак із синьою геральдикою – для повсякденної форми одягу. Підрозділи, які виконують завдання з охорони громадського прядку мають синій нарукавний знак із зображенням жовтого лева.

Нагадаємо, що 19 серпня під час самостійного патрулювання Дрогобича гвардійцями патрульної роти 2 Галицької бригади Нацгвардії України було помічено чоловіка, який при появі правоохоронців змінив напрям руху. Нацгвардійці наздогнали чоловіка. У ході розмови було прийнято рішення здійснити поверхневу перевірку, під час якої було виявлено 20 таблеток метадону. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Затриманого було передано до відділку поліції.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top