Постраждалим у страшній ДТП біля Борислава збирають кошти на лікування!

Вчора, 24 серпня, близько 23.00 години, відбулась жахлива ДТП в Попелях. Про це повідомив міський голова Борислава Ігор Яворський.

В ДТП зіткнулись два легковики “Volkswagen Passat CC”, під керуванням 19-річного мешканця Борислава та “Volkswagen Golf”, під керуванням 40-річного мешканця Борислава.

Внаслідок ДТП на місці загинули 3 особи: водій “Volkswagen Golf” та двоє його пасажирів: 20-річний бориславчанин та 15-річна мешканка села Ясениця-Сільна. 7 осіб у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані до Дрогобицької ЦМЛ.

Сьогодні на сторінці Адміністрація села Ясениця – Сільна опублікована інформація про збір коштів на лікування постраждалих у цій жахливій ДТП.

“24 серпня 2021 року близько 23:00 год на автодорозі “Борислав – Ясениця-Сільна” у с. Попелі Дрогобицького району сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули троє людей. Травми отримали троє дітей с. Ясениця-Сільна 16-18 років, які перебувають у важкому стані, а на лікування потрібні значні кошти.

Просимо усіх небайдужих відгукнутися.

Реквізити для допомоги Шифурко РусланКарта АТ Ощадбанк 5167 8032 4776 6251 отримувач Шифурка Степанія Михайлівна (мама)

Реквізити для допомоги Багрій Роман ІгоровичКартка Райффайзен банк Аваль 4149 5001 3081 1238 отримувач Багрій Оксана (мама), – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top