“Масивні переломи, розриви внутрішніх органів”. У якому стані потерпілі в ДТП біля Борислава?

Пізно ввечері, 24 серпня, біля Борислава п’яний кермувальник спричинив смертельну аварію. Троє людей загинули, ще семеро у лікарні.

На дорозі Борислав-Дрогобич зіткнулися два авто. 19-річний водій іномарки вилетів на зустрічну, де саме їхав мінівен. Удар був такої сили, що обидві автівки зім’яло вщент.

17-ти річну Христину сьогодні прооперували. У дівчини пошкоджена селезінка, перелом ноги, зламана щелепа. Поруч з нею її друзі. Їм 17 та 19. Їхній стан лікарі оцінюють, як тяжкий. Ще двоє молодих людей загинули. Так закінчилась для компанії поїздка з святкування Дня Незалежності у Бориславі. Уп’ятьох вони були на концерті і поверталися додому на таксі у село Попелі.  

Лікарі від прогнозів утримуються. Одному з потерпілих видалили селезінку. У юнака зламані ребра.

«Травми тяжкі: розрив селезінки, розрив кишківника, масивні переломи гомілок, стегон, тазу», – повідомив журналістам головний лікар Андрій Коцюба.

Троє, водій та пасажири таксі загинули на місці. 19-річний водій, який вилетів на зустрічну, вижив разом із трьома своїми пасажирами. У поліції повідомили, він перебував на підпитку. Горе-водію загрожує до 12 років за ґратами.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top