Студентки святкували день народження на Меморіалі Небесної сотні у Львові

У Львові молоді дівчата влаштували гучне святкування дня народження з феєрверками, танцями та російською музикою на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної сотні. Відео зі святкування вони оприлюднили на своїх сторінках в Instagram.

Про цю подію повідомила спільнота Друга приватна мемарня у Facebook.

Як видно з відео, яке поширила в суботу, 3 липня, в Instagram одна з учасниць святкування з ніком Neoniіla Mamedkhanova, дійство відбулося вночі. П’ятеро дівчат розважаюся прямо на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної сотні, що на вул. Кривоноса у центрі Львова. Вони співають та танцюють під російську музику, одна з них задуває свічки на імпровізованому святковому торті з Kinder Сюрприз. У такий спосіб вони відзначили 18-річчя своєї подруги.

За інформацією користувачів Facebook, дівчатам по 18 років, одній 21, навчаються вони в університетах Львова та Тернополя.

Поведінка студенток викликала жваве обговорення та обурення в соцмережах. Люди вважають дії дівчат зневагою та глумом над пам’яттю про Героїв Небесної сотні, пропонують провести у навчальних закладах додаткові заняття про події Майдану та цінності, за які боролася та загинула Небесна сотня. На думку дописувачів, міська влада мала б забезпечити охорону Меморіалу, аби не допустити таких випадків у подальшому.

Після негативного розголосу акаунт дівчини в Instagram, де було опубліковане відео, став недоступним.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top