Севідов різко відреагував на закиди про участь у договірних матчах

Як відомо, нещодавно український тренер Олександр Севідов отримав від УАФ довічне відсторонення від футбольної діяльності через договірні матчі. Однак він, як і раніше, продовжує спростовувати будь-які закиди на свою адресу, вважаючи таке рішення незаконним.

Олександр Севідов звертає увагу на те, що в 2019 році було прийнято рішення КДК, згідно якого провина тренера не доведена. Обвинувачений наголошує, що це рішення ніхто не оскаржував. Але через рік знову справа розглядається і в ній фігурує Севідов. Як повідомляється на сайті, тепер рішенням УАФ тренер отримав довічне відсторонення.

«У мене три питання. Якщо Севідов брав участь в договірних матчах – назвіть їх. Хоч один поєдинок, в якому Севідов брав участь або організовував.

Друге питання. Хоч один матч ПФК «Суми» був визнаний договірним? І ще такі риторичні питання: якщо Севідов спілкувався з суддями – назвіть, з ким він спілкувався, якщо комусь щось пропонував.

Якщо Севідов спілкувався з футболістами – так опитайте усіх футболістів. Якщо хоч один футболіст скаже, що Севідов підходив до нього з незаконною пропозицією – мене б дискваліфікували ще 10 років тому»,говорить на свій захист 51-річний фахівець.

Він резюмує, що є дві справи, які розслідуються поліцією, в яких є винні та їх зізнання. Тренер пояснює, що мова йде про матчі «Таврія» – «Маріуполь» в Кубку України та «Арсенал» – «Верес». 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top