Клуб Активної Громади: “Карта розвитку громади, поточний стан і перспективи”

Протягом лютого-серпня 2020 року Всеукраїнська Ініціатива “Активна Громада” збирала інформацію щодо основних пріоритетів розвитку Дрогобицької громади, спілкуючись з мешканцями щодо потреб та проблем, які необхідно вирішити.

На підставі опитувань мешканців громади була створена «Карта Розвитку Громади» (https://drive.google.com/…/12DQQ2rr7T4kFQ4…/view… ).

Ця програма від громадян надавалась всім кандидатам в депутати для підписання та її подальшої імплементації до виборів, і доступна для підтримки вже новообраними депутатами сьогодні.

На Клубі Активної Громади ми поспілкуємось з депутатами про те, які ж пункти Карти розвитку громади виконуються, які в пріоритеті до виконання, а з якими виникають труднощі. Запрошуємо вас до участі у Клубі.

Запрошений гість – Орест Каракевич, секретар ДМР, який підтримав Карту розвитку громади, підписавши декларацію відповідальності щодо її виконання.

Коли: 25 травня о 15:00 Де: онлайн-платформа Zoom Реєстрація та вхід за посиланням https://zoom.us/meeting/register/tJUrcuupqjwtGNzEbVVUOfOz39SPq-cyTLcO?fbclid=IwAR3Oj8KVWT-7ux5SKYkD4lGKskyZyc48PWgsicYNVroGU9SKU0EFfzGgEJQ

Share this post

scroll to top