У Польщі послабили карантин: відкрили школи та торгові центри

У Польщі 4 травня відбувся черговий етап послаблення карантину. До кінця травня у країні планують скасувати більшість обмежень.

Про це йдеться на сайті польського уряду.

Так, із 4 травня у країні знову відкрили музеї, мистецькі галереї, меблеві та будівельні магазини, а також торгові центри. Учні 1-3 класів повертаються до очної форми навчання. Натомість старші діти поки продовжують вчитися дистанційно.

З 15 травня мають знову запрацювати кінотеатри та театри просто неба. Тоді ж знову запрацюють тераси ресторанів, а спортивні змагання зможуть відбуватися із частково заповненими трибунами. 

У разі покращення ситуації з коронавірусом із середини травня також дозволять не вдягати захисні маски на вулиці. А з 17 квітня учні 4 класів і старші почнуть навчатися у змішаному режимі — поєднуватимуть дистанційну форму навчання з очною.

Із 29 травня польський уряд планує відкрити кінотеатри, театри, спортивні зали та солярії. Тоді ж відвідувачам дозволять перебувати в приміщеннях ресторанів. А з кінця травня всі учні повертаються до очної форми навчання.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top