ДТП на ралі! У Трускавці під час перегонів трапилася автотроща (ФОТО/ВІДЕО)

17 квітня у  Трускавці тривають змагання І етапу Чемпіонату України з гірських перегонів «Grand Prix Truskavets». Під час перегонів один з автомобілів на повній швидкості влетів у будинок.

Автотроща трапилася на перетині вулиць Роксолани та Суховолі. На щастя, під час ДТП ніхто не постраждав. Потрощений перший поверх будинку та автомобіль. На місці події працюють працівники поліції. 

Редакція “ВАРТО-Галицьких Новин” отримали відео моменту автотрощі.


Нагадаємо, що 18 квітня, змагання ралі «Grand Prix Truskavets» перемістяться на Бухівський перевал біля Східниці. Тут проходитиме ІІ етап Чемпіонату України з гірських перегонів (вільні тренування, кваліфікаційні та залікові підйоми). Урочисте закриття змагань та церемонія нагородження лауреатів та призерів Чемпіонату України з гірських перегонів «Grand Prix Truskavets» відбудеться у Трускавці на площі Незалежності – 18 квітня о 19.00.

Проведення етапу автоперегонів в умовах міста завжди є темою для активного обговорення у Трускавці, адже не всім подобається проведення такого заходу в умовах затишку та спокою курортного міста.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top