Бориславчани викрав у Підбужі автомобіль. Правоохоронці оперативно рошукали злочинця

На Львівщині поліцейські оперативно розшукали викрадений у Дрогобицькому районі автомобіль.

За скоєне 21-річному бориславчанину, причетному до незаконного заволодіння транспортним засобом, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Відомо, що 16 квітня близько 7.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом від 21-річної мешканки селища Підбуж Дрогобицького району.

За словами заявниці, автомобіль «Peugeot Partner» був викрадений вночі з-під її будинку. До розшуку викраденого автомобіля були залучені групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та інших підрозділів відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції.Проведеними заходами близько 8.30 правоохоронці виявили «Peugeot Partner» на території одного з гаражних кооперативів у місті Борислав.

Також встановлено, що до його викрадення причетний 21-річний житель міста.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

#Варто_знати: Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.Виявлений автомобіль правоохоронці вилучили на арештмайданчик Дрогобицького районного відділу поліції. Досудове розслідування триває.Відділ комунікації поліції Львівської області.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top