Підозрюваний у вбивстві дрогобичанина Юрія Новосада виявився громадянином Росії

У середу, 10 березня, у Дрогобичі знайшли мертвим зниклого таксиста Юрія Новосада. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили в його автомобілі, який був припаркований на центральному міському кладовищі.

Вже за кілька днів правоохоронці затримали 59-річного дрогобичанина, який тривалий час проживав за кордоном. Підозрюваного затримали дорогою на вокзал – він хотів виїхати з України.

З власних джерел редакції ВАРТО стало відомо, що підозрюваний у вбивстві Юрія Новосада – громадянин Росії.

Затриманий у вчиненні злочину зізнається та звинувачує вбитого ним чоловіка у давній смерті свого брата. Реальні мотиви встановлять слідчі під час досудового слідства.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції та оперативники Управлінь карного розшуку і кримінального аналізу поліції Львівщини, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції та поліції Львівщини. 

Правоохоронці провели комплекс спільних оперативно-розшукових заходів, під час яких проводили, зокрема, подворові обходи, опитування мешканців та вивчали записи камер відеоспостереження.  

Нагадаємо, що з кінця лютого у Дрогобичі відбулося кілька жахливих злочини, які сколихнули мешканців Дрогобиччини. Зокрема, 24 лютого, у центрі Дрогобича сталось вбивство місцевого чоловіка. Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного. 10 березня на цвинтарі у Дрогобичі вбили таксиста Юрія Новосада.

11 березня на вулиці Стрийській у Дрогобичі (район Раневич) знайшли вбитим місцевого чоловіка Романа Дідуха. Підозрювані у вбивстві вже перебувають у СІЗО. Також 11 березня у Стебнику з пневматичної зброї стріляли по вікнах житлового будинку.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top