Екскурсія Дрогобицькою солеварнею. Вже цієї суботи

Минулого разу, коли адміністрація солеварні організувала екскурсію підприємством, на неї прийшла рекордна кількість гостів – понад 200.

Відтак, було прийнято рішення провести екскурсію знову! Екскурсія відбудеться 20 березня. Початок екскурсії о 12.00 на вході до Солеварні, вул. Солоний Ставок, 27.

Фото – Юрія Холода

Ми розкажемо Вам незвичайну історію. Це – історія про підземні солоні ріки, про сіль землі і дивовижне місто, в якому… ну, ви ж знаєте!  Про екскурсію 20 березня повідомив директор солеварні Олег Петренко.

“Ми покажемо Вам, як давнім, понад 700-літнім способом видобувають і виварюють сіль, як її сушать, фасують, яким це виробництво було колись, яким є тепер і яким може стати у майбутньому! Аби Ви нам у цьому допомогли. Днями Дрогобицька солеварня оголосила конкурс на краще лого. Щоб Ви собі уявили, з чим працювати, нам порадили самі дизайнери: а покажіть-но, що там у вас і як це виглядає. До 20 квітня триває конкурс. А за місяць до завершення, 20 березня, ми запрошуємо в гості. Хто не може бути тут, у Дрогобичі, цього разу, то ми віримо, що ви ще обов’язково приїдете, але цього разу організуємо стрім.Початок екскурсії о 12.00 на вході до Солеварні, вул. Солоний Ставок, 27. З нами наша чудова п. Оксана Бунда. З питань організації також можна звертатися до Туристично-інформаційного центру, (площа Ринок, 1, Дрогобич). Нагадуємо про маски і дистанцію”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Дрогобицька солеварня оголосила конкурс на краще лого, який буде використовуватися на всіх маркетологічних продуктах солеварні: упаковках солі, медійних матеріалах, промопродукції, позначенні різних реальних об’єктів на території, транспорті підприємства тощо. Нещодавно змінився менеджмент солеварні, підприємство отримало нового керівника – дрогобичанина Олега ПетренкаВідтак, зміни на цьому підприємстві будуть, адже є велике бажання покращити ситуацію на солеварні та команда, яка вже працює над цим. В перспективі, це успішне підприємство та потужна туристична локація Дрогобиччини та Львівщини.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top