У Дрогобичі імітували викрадення людини

Як пояснили чоловіки, вони імітували викрадення людини заради розваги.

Сьогодні, 3 грудня, близько 8-ї ранку на лінію 102 надійшло повідомлення від 67-річної дрогобичанки, що на вулиці Шевченка невідомий чоловік, насильно запхав у багажник легкового автомобіля сірого кольору перехожого та поїхав у невідомому керунку.

Було введено комплекс оперативно-розшукових заходів «Перехоплення». До розшуку автомобіля були задіяні співробітники усіх служб Дрогобицького відділу поліції та підрозділів сусідніх районів.

Як встановили правоохоронці, зловмисники були на «БМВ» – його розшукали аж в одному з сіл Пустомитівського району. В салоні легковика перебували троє чоловіків, один з яких – той самий, якого запхали в багажник.

Усі – мешканці Дрогобича, двоє 18-річних та один віком 25 років. Правоохоронцям вони пояснили, що імітували викрадення людини заради розваги.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від 1 тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів, або арешт до 6 місяців, чи обмеження волі до 5 років.

Жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала у поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу у неї погіршилося самопочуття.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top