10 травня 2020 року в Дрогобичі відбудеться півмарафон / Drohobych half marathon 2020! (ВІДЕО)

 

10 травня 2020 року в Дрогобичі вперше відбудеться масштабна спортивна подія півмарафон “Drohobych half marathon 2020”.

Це унікальна для Дрогобиччини спортивна подія, яка за оцінками організаторів повинна зібрати не менше 500 учасників зі всієї України.

“Ви можете вперше пробігти півмарафон у гостинному Дрогобичі. Для участі не обов’язково бути професійним спортсменом – головне бути у хорошій фізичній формі та мати бажання пробігти обрану дистанцію, які будуть різної довжини: від ста метрів до 21 кілометра”, – каже Іван Гуляк, організатор півмарафону.

Реєстрацію для участі вже відкрито на порталі спортивних заходів – RUN STYLE.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Важливо розуміти, що участь може взяти будь-хто, адже це не професійні змагання, а хороша нагода поставити собі мету і виконати її.

Організаторами півмарафону є ініціативна група дрогобичан, які люблять займатися легкою атлетикою, серед яких і підприємці, і журналісти, і активісти.

За задумом організаторів цей спортивний захід повинен стати незабутньою подією для гостей міста та дрогобичан. У програмі, крім забігу, буде ще й концерт, а відкриття туристичного сезону 2020, що вже є традиційним святом у Дрогобичі, теж відбуватиметься 10 травня.

“Ми прийняли рішення провести ці змагання та гучно, на всю Україну, заявити про Дрогобич, як про місто, де теж люблять бігати, тому просимо усіх дрогобичан об’єднатися навколо нашої ідеї та долучитися до організації. Поки ми розв’язуємо найважливіші організаційні питання, а далі буде плідна праця і без допомоги містян нам буде дуже складно, тому запрошуємо вас у нашу команду. А почати можна з реєстрації на забіг, — каже Іван Гуляк.

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top