Кандидату на посаду міського голови Дрогобича Андрію Веселому спалили автомобіль (ФОТО)

Фото – ВАРТО ГАЛИЦЬКІ НОВИНИ

Подія трапилася вранці 19 жовтня, поруч з підприємством, яке належить Андрію Веселому. Невідомі особи кинули в автомобіль пляшку з горючою рідиною, яка спалахнула. Автомобіль одразу ж загорівся.

Пожежники, які приїхали на пожежу, ліквідували її. Станом на зараз на місці підпалу працюють правоохоронці. Ніхто не постраждав.

“Щойно невідомий скоїв підпал мого автомобіля – кинув пляшку із займистою рідиною. На щастя, ніхто з людей не постраждав – лише майно. Але я не можу бути впевненим, що зловмисники не підуть далі!Наразі на місці злочину працюють пожежні і поліція.Безумовно я пов’язую цей напад зі своєю політичною діяльністю, а саме – участю у виборах на посаду голови Дрогобицької ОТГ! Раніше невідомі знищували мою агітацію, а нещодавно я отримав погрози у смс з вимогою зняти свою кандидатуру.Звертаюсь до своїх конкурентів з вимогою повернутись до цивілізованих методів ведення боротьби. А правоохоронців закликаю провести швидке і прискіпливе розслідування цього зухвалого злочину!”, – прокоментував у себе на сторінці Андрій Веселий.

Брудні методи політичної боротьби в Дрогобицькій громаді перейшли всі межі – і стали небезпечними для життя та здоров'…

Posted by Андрій Веселий on Sunday, October 18, 2020

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Довідково:

Андрій Веселий – дрогобичани, підприємець та кандидат на посаду міського голови Дрогобича.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top