Перекритою дорогою до Трускавця возять ліс

Лісовоз на перекритому відтинку дороги зафіксували очевидці. Фото в мережу виклала місцева депутатка Зоряна Домбровська.

Обраниця вкотре нагадала, що небезпечна ділянка дороги офіційно закрита, попри самовільне відновлення руху. Додає, що вчора на сесії ТМР прийнято звернення до обласної ради з проханням розблокувати дорогу для легкового транспорту.

«Пісочна – Східниця, відрізок Трускавець-Сілець – офіційно ЗАКРИТА! Сьогодні на сесії ТМР прийнято звернення щодо відкриття даного відрізку шляху, за умови безпечності її експлуатації. Але, що це???? Мої очі, краще б цього не бачили… Великогабаритна машина, по вінця заповнена ЛІСОМ!!! спокійненько собі поїхала”….

Нагадаємо, з 1 липня на шляху безперешкодно пересуваються легкові автівки, оскільки блоки черговий раз розсунули. Останнім часом коротають шлях і великогабаритні машини.

Якщо у безпечності дороги для руху легкового транспорту дискусії ще ведуться, то щодо пересування вантажного транспорту солідарні всі, і науковці, і чиновники, і мешканці – це небезпечно, адже створює навантаження на дорогу.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top