Депутату Саламасі — недовіру! На сайті міської ради Дрогобича зареєстрували петицію!


На сервісі електронних петицій до Дрогобицької міської ради зареєстровано петицію в якій автор вимагає аби депутати міської ради висловити недовіру народному депутатові Оресту Саламасі, який обраний по мажоритарному округу до Верховної Ради України.
Назва петиції – “До депутатів Дрогобицької міської ради про висловлення недовіри до народного депутата України від 121 мажоритарного округу О. Саламахи у зв’язку з його бездіяльністю на виборчому окрузі.”

В описовій частині вказано, що “у зв’язку з незадовільною роботою депутата на 121 мажоритарному окрузі О. Саламахи та бездіяльності його помічників, висловити недовіру та скерувати рішення до ВРУ”.
Автор петиції – Микола Шпанер.

Ознайомитися з петицією можна за посиланням: https://petition.e-dem.ua/drohobych/Petition/View/75

***

Нагадаємо, що народний депутат зі Львівщини Орест Саламаха заснув під час засідання Верховної Ради у четвер, 2 липня. Нардеп проспав більше години у сесійній залі під час розгляду питання про азартні ігри.

Під час засідання Верховної Ради народні депутати розглядали у другому читанні проект закону №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», який стосується діяльності гральних закладів у спальних районах та розташування їх біля шкіл.

Орест Саламаха пройшов до Верховної ради від «Слуги народу» на мажоритарному окрузі №121.

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top