По перекритій дорозі до Трускавця стали їздити автобуси?

Офіційно – закрита, формально – відкрита. Після чергового провалля дорогу до Трускавця закрили для усіх видів транспорту. Таким було рішення обласної комісії ТЕБ та НС. На шляху поставили бетонні блоки.

Проте за деякий час невідомі особи почали самовільно відсувати перешкоду. Серед ночі блоки скидали в кювет. Подейкують, це водії, яким уривається терпець їздити через Стебницьку бруківку.

Далі наче почалось змагання «Чия візьме». Районна влада бетонну огорожу встановлювала, на ранок хтось проїзд звільняв. Не допомогло навіть укріплення блоків у два ряди. Бетони вчергове порозкидали 1 липня. З тих пір проїзд залишається фактично вільним. Безперешкодно курсують перекритою дорогою легкові автівки.

Мешканці, добираючись до Дрогобича з Трускавця, стали ловити попутки. Водіям автобусів «Трускавець – Дрогобич» залишалось мовчки спостерігати і продовжувати курсувати через Стебник, втрачаючи пасажирів. Як наголошують перевізники, їздитимуть лише офіційно дозволеним маршрутом.

Вчора, близько 10-ї вечора, очевидці зафіксували, як дорогою прямує автобус. Відповідне відео виклали в мережу. Очевидно, автобус не рейсовий, проте на перекриту дорогу самовільно повертається великоваговий транспорт. Проте згодом допис видалили.

скрін з відео

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

2 Replies to “По перекритій дорозі до Трускавця стали їздити автобуси?”

  1. Олександр сказав:

    Журнашлюхам головне статейку напечатати про “страшних негідників”, які самовільно відновлюють рух по закритій дорозі, а от написати – чому ніхто не будує нову дорогу чи не ремонтує дорогу через Стебник мабуть впадло…

    1. admin сказав:

      Читайте уважніше наш сайт. Введіть у пошуку “дорога Трускавець Стебник” – і побачите навіть відеорепортажі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top