Українські військові знищили на Донбасі 8 окупантів та 2 САУ

Командування Операції об’єднаних сил повідомило, що 6 липня Об’єднані сили на Донбасі відповіли на обстріл бойовиків – і знищили бліндаж, ліквідували вісьмох окупантів, а ще одного – поранили.

8 окупантів загинули, одного поранено – дані розвідкиРосійські окупанти несуть суттєві втрати. Вчора під час обстрілу…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Tuesday, July 7, 2020

“Російські окупанти несуть суттєві втрати. Вчора під час обстрілу позицій захисників України дії ворога несли загрозу життю та здоров’ю наших воїнів. У відповідь незаконним збройним формуванням Російської Федерації військовослужбовці Об’єднаних сил відкрили вогонь із дозволеного Мінськими домовленостями озброєння”, – командування ООС.

За даними нашої розвідки, після придушення ворожої активності вісім окупантів загинули, одного поранено.

Також завдяки вмілим і рішучим діям наших воїнів було знищено один бліндаж та дві самохідні артилерійські установки загарбників, які знаходилися на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення згідно з Меморандумом та Комплексом заходів з виконання Мінських домовленостей.

Агресія супротивника була подавлена, моральний дух зломлений – в підрозділах окупаційних військ РФ морально-психологічний стан різко погіршився. Після навіяння на них страху, окупанти почуваються розгубленими”.

Раніше штаб повідомляв, що 6 липня проросійські бойовики 7 разів відкривали вогонь: зокрема, двічі поблизу Новгородського (з артилерійських систем калібру 122 мм та зі 120-мм мінометів), на підступах до Зайцевого й Південного, неподалік від Верхньоторецького, Хутора Вільний, Старогнатівки (з мінометів чи гранатометів). Один український воїн отримав бойове травмування цього дня.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top