Петиція про заборону 5G в Україні набрала необхідну кількість голосів :)

Петиція з вимогою заборонити впровадження «п’ятого покоління» мобільного зв’язку 5G в Україні набрала необхідну для розгляду кількість голосів.

Вимога про заборону 5G з’явилося на сайті президента 7 квітня цього року. Автор петиції Юліана Гордій написала, що мобільний зв’язок «п’ятого покоління» нібито вкрай негативно впливає на здоров’я людей.

«Без клінічно підтвердженої доказової бази щодо безпеки даного виду зв’язку просимо не вводити його в нашій країні!» – йдеться в тексті.

Станом на 12:00 понеділка, 6 липня, петиція набрала вже 25 тис. 405 голосів і перебуває в статусі очікування розгляду.

Нагадаємо, що наприкінці червня жителі Почаєва Тернопільської області зажадали від місцевої влади надати точну інформацію про наявність в місті вишок 4G і 5G-звязку. 22 червня в соцмережах розмістили фото оголошення, в якому невідомі закликали місцевих мешканців прийти 23 червня на «стояння» під міською радою проти встановлення вишки 5G.

Така увага до мобільного зв’язку та відповідні петиції з’явилися після того, як у Інтернеті почали поширювати конспірологічні та фейкові теорії про те, що 5G викликає коронавірус.

Щоправда у фейки Українці так само активно вірять як й інші мешканці нашої планети. Ось у Великій Британії були зафіксовані випадки підпалу стільникових веж з 5G.

Share this post

2 Replies to “Петиція про заборону 5G в Україні набрала необхідну кількість голосів :)”

  1. Роман сказав:

    які ж ви дебіли! 15-е сторіччя. Ще на вогні відьм почніть палити. Ідіоти…..

  2. Вальдемар сказав:

    хм.. Почаїв… Московський патріархат…стояння проти 5g, щоб кононавірус не поширювався… От мені цікаво, якщо хтось з Московського патріархату захворіє на коронавірус, його Бог зцілить чи він поїде в лікарню??? =)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top