У Трускавці завтра відкриваються літні тераси ресторанів

Від 11 травня в Україні послабили карантин і дозволили відкрити літні майданчики ресторанів. На Львівщині обмеження продовжили, і роботу терас дозволили з 15 травня. Проте у Трускавці більшість закладів тоді цього не зробили.

Але вже з суботи 6 червня, літні тераси ресторанів курорту готуються до відкриття. Зокрема перших клієнтів за столиками на вулиці чекатиме Львівська майстерня шоколаду. Сьогодні персонал облаштовує терасу.

Запрошує відвідувачів на літню терасу Дольче Віта. Столики під відкритим небом почнуть обслуговувати завтра, 6 червня, з 15 години. Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбук:

“Ми знаємо, як довго ви чекали на цю новину! Так, ми ВІДКРИВАЄМОСЯ!!! Чекаємо Вас на нашій прекрасній терасі завтра з 06.06.2020. В парку красиво, зелено, у нас – як завжди, смачно та душевно! І безпечно – бо ми повністю дотримуємося усіх рекомендацій МОЗ і сподіваємося на ваше розуміння у певних змінах нашого формату роботи”.

Також у суботу відновлює роботу літня тераса ресторану Kluberg у центрі міста. Столики під тентом вже чекають на перших гостей. Усе згідно протиепідемічних вимог – не більше чотирьох відвідувачів разом за одним столом.

Вулична тераса ресторану Black Fox працює вже кілька днів, проте клієнтів практично немає, столики пустують..

Не чути, звичного раніше, аромату смажених шашликів з корчми “Вавілон” на вулиці Героїв УПА. Заклад зачинений, інформації про відновлення літнього майданчика поки немає.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top