Дорога “Львів — Меденичі — Пустомити” офіційно відкрита! Зеленського не було, відкривав Козицький (ФОТО)

Сьогодні, 4 червня, у Меденичах офіційно відкрито для проїзду дорогу зі Львова у Меденичі через Пустомити. Дорогу будували з 2016 року.

Участь у відкритті взяли голова Львівської ОДА Максим Козицький, заступник голови Юрій Бучко, голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков та керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Напередодні кілька ЗМІ повідомляли про можливий приїзд Володимира Зеленського, проте його не було. Чиновником найвищого рангу був голова Львівської ОДА Максим Козицький, який і розповідав про “здобутки” та “Велике будівництво”.

Отож, загальна протяжність дороги становить 47,5 км, в тому числі: І категорії – 1,5 км, ІІ категорії – 20,8 км і ІІІ категорії – 25,2 км.На дорозі Львів – Пустомити – Меденичі влаштували нове асфальтобетонне покриття, впорядкували узбіччя, капітально відремонтували 12 мостів. Також значна частина дороги має зовнішнє освітлення.

Нагадаємо, що дорогу зі Львова у Меденичі через Пустомити почали ремонтувати ще у 2016 році за проєктом «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області».

Тепер ця програма має назву “Велике будівництво”. Зрозуміло, що ремонт дороги “Львів — Пустомити — Меденичі” не є новим проектом, а просто завершенням того, що розпочали попередники. Проте чинна влада про це не згадує.

Щодо вартості робіт, то це 1,06 млрд гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. 
Олег Дьорка

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartones

Дещо про ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО


Share this post

One Reply to “Дорога “Львів — Меденичі — Пустомити” офіційно відкрита! Зеленського не було, відкривав Козицький (ФОТО)”

  1. Олег сказав:

    Відкрили і супер! Дороги в рамках “Великого будівництва” будують і це факт. Тут головне контроль на місці, бо часом найкращі проекти без відповідного контролю на рівні підрядника і місцевої влади можна прекрасно “закатати в асфальт”, так що й кінців не знайдеш…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top