Запрошуємо до участі у вікторині “Правда чи Брехня”

Вперше команди ВІ “Активна Громада” провели вікторину “Правда чи Брехня” до Дня Сміху, 1 квітня. Захід так сподобався учасникам/цям, що ми вирішили проводити вікторину щомісяця! Питання для вікторини сформовані на основі інформації з якою Ви мали змогу познайомитися на заходах Активної Громади у травні, зокрема під час обговорень щодо всеукраїнського референдуму. Тому ми впевнені, що для більшості учасників вони будуть легкими та допоможуть закріпити здобуті знання. Цікавий формат, корисна інформація та приємні подарунки – найкращий початок місяця. Пропонуємо Вам активно та креативно поглиблювати знання в сфері державного управління, місцевого самоврядування та розвитку громад. 

Що: Вікторина “Правда чи Брехня”

Коли: 5 червня о 15:00

Тривалість заходу:

Місце: у прямому ефірі на нашій Facebook сторінці

Запрошуємо долучитися до вікторини всіх активних громадян, які хочуть креативно перевірити свої знання та отримати подарунки.

Як відбуватиметься сама вікторина: 

Координатор/рка ВІ “Активна Громада” зачитує перше твердження: №1. “Україна стала незалежною у 1991 році”. Це вірне твердження чи ні? 

В учасників є 10 секунд аби написати в коментарі: №1 Правда або ж №1 Брехня. 

10 секунд на відповіді закінчилися і координатор/ка зачитує друге твердження. Учасники знову пишуть в коментарі вірне це твердження чи ні. Таким чином розглядаються всі підготовлені питання. Одразу по завершенню вікторини координатор/ка підраховує всі правильні твердження та оголошує переможця, який дав найбільше правильних відповідей. Також будуть опубліковані правильні відповіді до кожного твердження. 

Переможець вікторини отримає подарунок: книгу на вибір з запропонованих варіантів.

Переможець вікторини зможе обрати собі у подарунок один з трьох перелічених призів:

  1. Щотижневик — планувальник з відривними листами (без дат).t.ly/Eugh

Можна тримати на столі, носити в сумці чи відривати листок з собою. Зручне планування! Додатково до планера на чорному фоні гелева ручка Schreiber – білі чорнила. 

Навчить: цінувати кожен день, планувати всі сфери життя, бути вдячним, слідкувати за здоров’ям. Веселі і мутивуючі ілюстрації будуть надихати та радувати щоденно.

2.Горнятко циліндр “Підкорити Всесвіт? Так! Але… Спочатку кавусик” з Дартом Вейдером 😉 t.ly/MMbv

3.Карбід. Андрій Любка  https://cutt.ly/yyjJp65

Події пригодницького роману “Карбід” розгортаються впродовж паркого й тривожного літа 2015 року, коли у вигаданому містечку Ведмедів група ентузіастів вирішує збудувати Фонтан Єдності з Європою. Навіщо їм фонтан, чому за ними в’язниця плаче і за скільки в Україні можна придбати людську нирку – про все це автор пише з гумором і добірним песимізмом.

+ Політика та мораль. Сьюзен Мендус. https://cutt.ly/htT5YTE

Чи можуть бути політики моральними, а якщо так,  — то в який спосіб? Чи є політики морально гіршими за решту з нас? Ці питання — центральні у новій книзі професора Йоркського університету С’юзен Мендус, однієї з найавторитетніших лекторів з політичної філософії у світі.

З нетерпінням чекаємо на Вас 5 червня о 15:00!

Контактна особа: Олена Юркевич

Тел. 0978968089

e-mail: [email protected]

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top