Цієї ночі невідомі знову розсунули блоки на перекритій дорозі до Трускавця

У ніч на понеділок, 25 травня, невідомі самовільно відновили рух перекритою дорогою до Трускавця. Бетонні блоки розсунули біля Сільця, відкрили шлагбаум. Біля готелю «Візит» один з блоків скинули у придорожню канаву. Очевидно терпець водіїв, яким доводиться долати чималі об’їзні шляхи, уривається. Повідомлення міської ради Трускавця, що дорогу відкриють для легкового транспорту після завершення карантину, у багатьох викликало обурення. Мовляв, яка тоді доцільність у перекритті зараз.

Варто додати, що науковці-геологи Зенон Хевпа, Василь Дяків та Зеновій Варивода у листі до Держ.агентства автодоріг України та Голови ЛОДА  заявили, що нова дорога пролягатиме ще небезпечнішим шляхом.

Нагадаємо, дорогу перекрили, 21 березня, після відповідного рішення комісії ТЕБ і НС Львівщини. Потрапити в Трускавець можна було лише через Стебник чи Борислав, і це викликає незручності для водіїв. Водночас, повідомлялося, що у липні має стартувати будівництво нової дороги Дрогобича до Трускавця в обхід небезпечної зони карстових проваль.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top