Нову дорогу до Трускавця планують почати будувати уже в липні

Будівництво нової дороги до Трускавця, яка з’єднає курорт з Дрогобичем планують розпочати уже в липні і завершити основні роботи до кінця року. Служба автомобільних доріг Львівщини оприлюднила карту нової автомагістралі і оголосила тендер на майже 240 млн грн.

Нову дорогу прокладуть від перехрестя між Сільцем та Модричами, і з’єднають з дорогою на Борислав в районі Трускавецького озера. Бориславська міська рада вже передала частину своєї території. На початку та в кінці нової дороги облаштують кільця для безпечного проїзду перехресть.

Щодо побоювань та застережень, що нову дорогу будуватимуть на недослідженій території, де також є ризики утворення карстових проваль, в автодорі переконують, що проект пройшов усі необхідні експертизи, у тому числі геологічну.

Необхідні для будівництва нової дороги гроші планують виділити під час перегляду держбюджету у червні. Втім, тендер на будівництво дороги із загальним кошторисом майже 240 млн грн вже оголосили. Якщо тендер пройде успішно і визначиться підрядник робіт, то будівництво дороги планують розпочати уже в липні. До кінця цього року планують виконати основні будівельні роботи.

Джерело – ZAXID.NET

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top