Стебницька лікарня прийняла перших пацієнтів з підозрою на COVID-19

Станом на 10:00 19 травня на Дрогобиччині за останню добу зафіксовано 6 нових випадків підозр захворювання на коронавірус, з яких 4 амбулаторні, 2 – госпіталізація. Пацієнтів з підозрою на COVID-19 госпіталізували у Стебницьку міську лікарню. Один з них є мешканцем Дрогобицького району, інший – Стебника.

Про це інформує Дрогобицька міська рада.

У Дрогобичі залишається 11 офіційно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, Трускавці – 2. Один хворий вже одужав.

Сумарно у Дрогобицькому регіоні зафіксовано 13 випадків інфікування коронавірусом.

На Львівщині у 1098 осіб – позитивний результат тесту на коронавірус. 30 померло. За останню добу в області захворюваність на коронавірусну інфекцію підтвердили у 32 осіб

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 19 травня в Україні 18876 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 548 летальних, 5632 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 260 нових випадків.

Загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі становить 4 712 766 осіб.

Нагадаємо, що з 16 травня КНП “Стебницька міська лікарня” розпочала прийом хворих на COVID-19. 

Відповідний наказ видали у Департаменті охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, у зв’язку з заповненням госпіталізованих баз першого рівня, а саме обласних медзакладів та лікарень міста Львова, а також ускладненням епідемічної ситуації щодо захворюваності на коронавірус.

Госпіталізація хворих відбувається за територіальним принципом.

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top