Онлайн Клуб «Активної Громади»: виборчий кодекс та його вплив на наступні вибори.

Клуби «Активної Громади» – це неформальна платформа для спілкування, метою якого є обговорення ідей щодо розвитку міста та їх впровадження. Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами, представниками влади міста/області та бізнесу. Адже комунікація та взаємодія завжди приносять користь та результати.

Що: онлайн засідання Клубу «Активної Громади» міста Дрогобич!

Коли: 21 травня (четвер), початок о 18:00.

Тривалість заходу: 1 година.

Як долучитися:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgFQKIF0eB63fePwfiN3ngkRGirk-L5HYECInGdTzY-uLoHA/viewform

Після реєстрації Ви отримаєте посилання на вебінар.

Запрошуємо долучитися до онлайн Клубу «Активної Громади» депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів, активних громадян та всіх, хто хоче розвивати та вдосконалювати свої міста. 

Під час онлайн засідання Клубу ми розглянемо тему: «Виборчий кодекс та його вплив на наступні вибори?». Учасники заходу дізнаються про : 

  • Яка виборча система буде працювати на місцевих виборах 2020;
  • Як змінюються правила для міст більших і менших за 90 тисяч населення;
  • Як змінюються виборчі округи;
  • Скільки коштує балотуватися на місцевих виборах і хто за це платить.

Учасники також подискутують щодо можливих викликів та загроз для місцевих виборів, щодо переваг і недоліків висування кандидатів за партійними списками та Як вплине зменшення кількості округів на виборах місцевих рад?

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому. 

З нетерпінням чекаємо на Вас 21 травня о 18:00! 

Контактна особа: Юркевич Олена, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Дрогобич. 

Тел. +380 97 8968089

e-mail: [email protected]

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

scroll to top